Telefon Tavsiyesi General Mobile Discovery Mi İpod Touch 5G Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

onlineRXD

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Mi İpod Touch 5G Mi ?
oyun oynamak istiyorum ve çok parası olan biri de degilim oyun için hangi cihaz daha iyi performanslı gmd mi ipod 5 mi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ipod ne kadar ki?

avast

avast

Üye
Ozellik olarak gmd biliyorum iyi ama ben olsam ipod 5g alirim

0MG90

0MG90

Üye
Oyun,internet,müzik için en iyisi iPod. Eğer telefona ihtiyacın yoksa iPod al bence.

MaxipmaN

Üye
ipod 4sin biraz gerisindedir kanımca oyun performansında

onlineRXD

Üye
    Konu Sahibi
gmd 16 gb 700 tl ipod touch 5g 16 gb 531 lira ama ipod touch 4g 538 lira sanki 5 daha iyi gibi çünkü yeni nesil
gmd 16 gb 700 tl ipod touch 5g 16 gb 531 lira ama ipod touch 4g 538 lira sanki 5 daha iyi gibi çünkü yeni nesil bide ekran daha büyük daha rahat oyun oynanır bide ipod a nasıl gamepad baglarım

MaxipmaN

Üye
iPod5 iPhone 5 donanımına sahip diye biliyordum

Tabii ki daha iyi iPod4 donanımı kötü yeni oyunları zor açar
iphone 5 donanımıyla alakası bile yok :) ipod 5te a5 var 512ram var

MaxipmaN

Üye
4s

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
oyun oynamak istiyorum ve çok parası olan biri de degilim oyun için hangi cihaz daha iyi performanslı gmd mi ipod 5 mi
telefona ihtiyacın yoksa ipod al varsa gmd al oyun konsolu olarak mı kullanacan müzikte ipod iyidir

MaxipmaN

Üye
müzikte kafa tutacak cihaz sayısı neredeyse yoktur kanımca

onlineRXD

Üye
    Konu Sahibi
evet oyun konsolu olarak kullanıcam ama ipod da jb gerekiyormuş jb garantiyi etkilermi

MaxipmaN

Üye
garanti iptal olur

0MG90

0MG90

Üye
Jb istiyorsan yaparsın istemiyorsan yapmazsın sana kalmış bir şey
Sonradanda kaldırabilirsin

avast

avast

Üye
Tablet al :D 350 ye falan buyuk ama antutu skoru gmd den iyi oluyo :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ben benchmark testlerine güvenmiyorum bi telefon performans canavarı ise oyunlarda kendini belli eder zaten

onlineRXD

Üye
    Konu Sahibi
bende benchmark lara güvenmiyorum bide videolarada güvenmemeye başladım telpanın çekmiş oldugu videoda gmd rr3 de kasıyor faktech in çektigi video da ise kasmıyor bu arada bu 650 tl yi geçmeyecek önerdiginiz tablet veya telefon varsa yazın

Üst Alt