Invoke
Üye
aynen arkadaşın doğumgününü kutladık pasta yedim mutluyumne işsizsin la![]()

ne diyo la bunlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız@İsmail laflara bak la![]()

ne diyo la bunlar![]()

olmaması için hiç bir sebep yok ki kardeşim.yeni yıl, yeni umutlar, yeni heyecenlar olur mu be abim

burdan anladım ki net konuşmayan birinin ingilizcesini anlayamıyorum1.si yaşadığın gibi ölüyorsun: sönük ve cahil
2.si tam bilemiyorum ama cehaletin ölümünle garantiye alındı, kesinleşti gibi bir şey diyor.
Dotada psikopat bir büyücü hero var, biraz kibirli karakteri var, ne birazı bayağı bir öyle. Karşı takımdan bir heroyu öldürünce böyle laflar diyor.![]()

sağolasın abi iyi geceleriyi geceler dilerim gençler, muhabbetiniz daim olsun
abi konu ismindeki ilk gece kelimesindeki ''c'' harfi ve bakalım kelimesindeki ''l'' harfi neden büyük senceiyi geceler dilerim gençler, muhabbetiniz daim olsun

iyi geceler dilerim gençler, muhabbetiniz daim olsun
la ben de anlamıyorum İsmail önümde yazılısı var
olum napcaz biz ilerdeiyi geceler abila ben de anlamıyorum İsmail önümde yazılısı var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tayyibe söylemişler =PRavagers of Armor and will... =Pyeni öğrendim la ravager, çapulcu, yağmacı demekmiş =P

olum napcaz biz ilerde![]()

gold wave kullan.Neyse...
Arkadaşlar bana ses dosyalarında düzenleme yapabileceğim basit bir program önerebilir misiniz? Mesela bir mp3'ün ortasından 10sn'yi alıp, farklı kaydetmek istiyorum. Gibi...
Halledecez, inşallah.![]()