Haber 2 Popüler Uygulama Yakında Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
2 Popüler Uygulama Yakında Mağazada!
Tuttur.Com, Alkışlarla Yaşıyorum'a mail attım aldığım cevaplar,

Tuttur.Com;

Sayın Burak Sürmeli,

Bizimle bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Teknik birimlerimiz konu ile ilgili çalışmalarına devam etmedir. Talebiniz ilgili birimlerimize iletilmiş bulunmaktadır.

Lütfen sormak istediğiniz diğer konularda da bizimle bağlantıya geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,

Hüseyin Katmer

Fanatik Müşteri Temsilcisi

Tuttur.Com Fanatik Destek Hattı

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkışlarla Yaşıyorum,

Merhaba,

Planlarımızda var ama tarih veremiyoruz.

İlginiz için teşekkürler

İyi Günler

Alkışlarla Yaşıyorum

PureFood

PureFood

Üye
güzel haberler. teşekkürler.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Ben bu verilen cevaplardan "yakında değil, çok uzak zamanda ancak mağazada" kanısını çıkardım.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Hocam yapım aşamalarında işte

-Teknik birimlerimiz konu ile ilgili çalışmalarına devam etmedir.

-Planlarımızda var ama tarih veremiyoruz.

Bu cevaplardan ben yapım aşamasında olduğunu çıkaramadım kardeşim, bence geçiştirme usulü standart bir cevap vermişler.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

jepaq

Üye
alkışlarlayaşıyorum'a geçen ay ben de mail atmıştım aynı cevabı vermişlerdi. mobil sitesindeki videolar da açmıyor. flash sanırım..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Alkışlarlayaşıyorum izlesene.com vs. Bunları geliştiren firma aynı ve siteleri Flash destekli.Beni üzüyorlar.

ademoz05

ademoz05

Üye
fazla optimistik yaklaşmışsınız bence

alkışlarlayaşıyorum'a geçen ay ben de mail atmıştım aynı cevabı vermişlerdi. mobil sitesindeki videolar da açmıyor. flash sanırım..

evet açılmıyor. Ben getthemall,programı yardımı ile indirip izliyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende dün birebin.com müşteri servisiyle konuştum banada yakında başlayacağız dediler.Bende dedim ki bana standart ezberletilmiş kelimelerle gelmeyin.Yapıp yapmayacağınızla ilgili birşey söyleyin dedim aynı şeyi tekrarladılar.Hiç yardımcı olmadılar :bilmm

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
1 yıla kadar görücem hepsini :yuru:pro:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Üst Alt