hahaplastik olmayan telefon mu var artık lumia da buna bi örnek fakat şu an daha yaza kadar symbian diyorumbelki ben beklerken symbian için başka bi firma atak yapar tabi umut dünyası işte
![]()
abi rüyamda geliştirdim bi kere symbianı ha mükemmel olmuştu 
benim de yavaş çıldırıyombakayım bet hızlanınca şimdi hayatta bakamam yurtta![]()
yurt başa belabenim de yavaş çıldırıyomyurt başa bela
muhabbetin yeri burası olmasa devam ederdim nasıl bişey bu net ama yeri değilkardeşim valla ben yurtta arkadaşın yanına gittim gece net yüzünden geri eve geldim yarım saatlik yoldan
![]()

muhabbetin yeri burası olmasa devam ederdim nasıl bişey bu net ama yeri değil![]()

jollayı unutma türkiyede satışa çıksın direk sailfishe geçBen android'e geçmicem ben wp'ye geçmicem ben ios'a geçmicem ben symbian'da kalcam Allah Microsoftun'da Elop'un da bela.. Vermiye emi symbian devam n8 devam n95 devam indına devam ulan

işlemci değil işletim sistemibunu yapanlara ders olsun artık nokia ya hayır symbian 3 e devam. Belkide üretilmiş en kullanışlı telefon işlemcisi yazık ettiler. Telefonu değişirsem jollayı seçerim sonuçta eski nokia üreticileri ama microsofta kesinlikle Hayır
Daha çok beklersiiiiinnnBenim dusuncem ise symbian'in kaynak kodlari açilacak ve bir firma sahip çikacak tabi bu bi hayalnerde bizde o şans

Beklemekten başka şansımız var mı be abi ama symbiana yazik ettilerDaha çok beklersiiiiinnn![]()