Haber Nokia-symbian neden öldü

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
plastik olmayan telefon mu var artık lumia da buna bi örnek fakat şu an daha yaza kadar symbian diyorum :) belki ben beklerken symbian için başka bi firma atak yapar tabi umut dünyası işte:ehe

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
gece 1den sonra :D
plastik olmayan telefon mu var artık lumia da buna bi örnek fakat şu an daha yaza kadar symbian diyorum :) belki ben beklerken symbian için başka bi firma atak yapar tabi umut dünyası işte:ehe
haha :D abi rüyamda geliştirdim bi kere symbianı ha mükemmel olmuştu :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve asigsasi
esmeran3

esmeran3

Üye
:) kardeşim valla ben yurtta arkadaşın yanına gittim gece net yüzünden geri eve geldim yarım saatlik yoldan :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
esmeran3

esmeran3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
Bunları hak etmiyordu Nokia
Gerçekten yazık

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3
0343434

0343434

Üye
Nokia aslında çok güzel hazırlanmış bir planla aşama aşama muhtaç duruma getirildi.Gönül isterdi ki bunlar olmasın ama olmuşa çare aranmaz bu saatten sonra.Ben artık Microsoft ve Nokia birleşiminin ardından izlenecek stratejiyi bekliyorum.Belki de bu durum bizim için hiçbir şekilde faydalı olmasa de yeni çıkarılacak modellerde daha geliştirilmiş yeniliklerle donanmasını ve izlenecek politikanın daha iyi olmasını sağlayacak.Ben tam satım gerçekleşmeden bu konu hakkında fazla da yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.Satımdan sonra bence çoğu soruya gerekli açıklamayı almış olacağımıza inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
lumia 720'ye geçtim ama alışkanlıktan hala symbian forumuna bakıyorum..kopamıyorum bu sistemden :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Ben android'e geçmicem ben wp'ye geçmicem ben ios'a geçmicem ben symbian'da kalcam Allah Microsoftun'da Elop'un da bela.. Vermiye emi symbian devam n8 devam n95 devam indına devam ulan

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Ben android'e geçmicem ben wp'ye geçmicem ben ios'a geçmicem ben symbian'da kalcam Allah Microsoftun'da Elop'un da bela.. Vermiye emi symbian devam n8 devam n95 devam indına devam ulan
jollayı unutma türkiyede satışa çıksın direk sailfishe geç :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Sen sailfish dedinde biraz araştırdım güzel bir platforma benziyor ne de olsa zamanında n9 kullanmıştım çok sevmiştim ama desteği kesilince satmıştım bi bakarım kardeşim önerin için ayrıca teşekkürler

yusufgiderim

Üye
bunu yapanlara ders olsun artık nokia ya hayır symbian 3 e devam. Belkide üretilmiş en kullanışlı telefon işlemcisi yazık ettiler. Telefonu değişirsem jollayı seçerim sonuçta eski nokia üreticileri ama microsofta kesinlikle Hayır

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

MaxipmaN

Üye
bunu yapanlara ders olsun artık nokia ya hayır symbian 3 e devam. Belkide üretilmiş en kullanışlı telefon işlemcisi yazık ettiler. Telefonu değişirsem jollayı seçerim sonuçta eski nokia üreticileri ama microsofta kesinlikle Hayır
işlemci değil işletim sistemi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian'a yazık ettiği için Nokia'yı asla affetmicem zaten benim için Nokia değil Microkia olmuştur o firma. 2014'te de yoluma Sony ile devam edicem. Symbian'ın bitişi Nokia'nın bitişiydi.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Birde şöyle bir istatistik buldum nokia microsoftla anlaşmaya vardığı sene yani 2011'de nokia'nın değeri düşmeye başlamış ah microsoft ah keşke kendi oyunlarına nokia'yı dahil etmeseydin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
"Symbian kullerinden yeniden dogacak ve onu unutanlari pisman edecek." Yeni yildan dilegim budur. :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, -Börteçine- ve asigsasi
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Benim dusuncem ise symbian'in kaynak kodlari açilacak ve bir firma sahip çikacak tabi bu bi hayal :) nerde bizde o şans

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Üst Alt