Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hus.277

Üye
yeniden kuruyorum biraz uğraşcaz sen bizim için o kadar uğraşmışsın herşey için teşekkürler sana

ua_mustafa_20

Üye
usta n8 de hata mi var şimdi Ne oldu ?

ua_mustafa_20

Üye
Hata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...
he tamam o zaman :D
Hata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...

asiltürk33

Üye
bunu nasıl kurucaz?

Nova26

Nova26

Üye
abi şu rehberdeki klavyeyi nasıl orjinal klavyeye çeviririz

makoto

makoto

Üye
Simgeleri ve üst cubuktaki simgeleri ( sarz şebeke vs. ) nasıl orjinale cevirebilrim :)

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Simgeleri ve üst cubuktaki simgeleri ( sarz şebeke vs. ) nasıl orjinale cevirebilrim :)
İster nokia cooker ile istersende jashlog mod ile orjinale çevirebilirsin. orjinal yazılımın core / resource/ apps ninden avkon2.mif i çekip istediğin şekilde cfw de kullanabilirsin

makoto

makoto

Üye
İster nokia cooker ile istersende jashlog mod ile orjinale çevirebilirsin. orjinal yazılımın core / resource/ apps ninden avkon2.mif i çekip istediğin şekilde cfw de kullanabilirsin

cok tesekkur ederim :)bi sorum olacakta.. avkon2.mif haricindemi cwfde kullanacagım ? galiba birseyleri yanlıs yaptım..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim :)bi sorum olacakta.. avkon2.mif haricindemi cwfde kullanacagım ? galiba birseyleri yanlıs yaptım..
nokia cooker ile orjinal yazılımın dosyalarından core dosyasını açıp avkon2.mif i al. daha sonra tekrar nokia cooker ile benim verdiğim dosyalardan core olanı aç ve aldığın avkon2.mif i aynı yere at değişimi onayla paket ve yeni core ile tekrar yazılımı flaşla tamamdır

toprak00

toprak00

Üye
peki kardeşim şu jashlog mod nerde alırım ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Modlar bölümünde var kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hakan hocam madem güncelleme çıkarmayacaksın, elindeki fark yaratan modları paylaşabilirmisin :)

Üst Alt