Rica ederim ne demek. Kolay gelsin...yeniden kuruyorum biraz uğraşcaz sen bizim için o kadar uğraşmışsın herşey için teşekkürler sana
Hata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...usta n8 de hata mi var şimdi Ne oldu ?
he tamam o zamanHata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...
Hata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...
Hata filan yok. Arkadaş bir mod istiyordu o uyumsuzdu olmadı. zaten kullanmamışım yazılımda o yüzden...
evet çalıyorduOrjinalde çalıyormuydu ki? Bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef...
O zaman arka plandaki uygulamalar devre dışı bırakıldığı için oda kapalı konumda kalmıştır...evet çalıyordu
ana başlıkta anlatım varbunu nasıl kurucaz?
private / 10202be9 / 101f876e.txt bu dosyayı ofwnin rofs2 den çekip aynı yere aktar sonrada flaşhla tamamdırabi şu rehberdeki klavyeyi nasıl orjinal klavyeye çeviririz
İster nokia cooker ile istersende jashlog mod ile orjinale çevirebilirsin. orjinal yazılımın core / resource/ apps ninden avkon2.mif i çekip istediğin şekilde cfw de kullanabilirsinSimgeleri ve üst cubuktaki simgeleri ( sarz şebeke vs. ) nasıl orjinale cevirebilrim![]()
İster nokia cooker ile istersende jashlog mod ile orjinale çevirebilirsin. orjinal yazılımın core / resource/ apps ninden avkon2.mif i çekip istediğin şekilde cfw de kullanabilirsin
bi sorum olacakta.. avkon2.mif haricindemi cwfde kullanacagım ? galiba birseyleri yanlıs yaptım..nokia cooker ile orjinal yazılımın dosyalarından core dosyasını açıp avkon2.mif i al. daha sonra tekrar nokia cooker ile benim verdiğim dosyalardan core olanı aç ve aldığın avkon2.mif i aynı yere at değişimi onayla paket ve yeni core ile tekrar yazılımı flaşla tamamdırcok tesekkur ederimbi sorum olacakta.. avkon2.mif haricindemi cwfde kullanacagım ? galiba birseyleri yanlıs yaptım..
peki kardeşim şu jashlog mod nerde alırım ?İster nokia cooker ile istersende jashlog mod ile orjinale çevirebilirsin. orjinal yazılımın core / resource/ apps ninden avkon2.mif i çekip istediğin şekilde cfw de kullanabilirsin
eyvalah dostumModlar bölümünde var kardeşim
Paylaşırsam evolsun ne farkı olacak?Hakan hocam madem güncelleme çıkarmayacaksın, elindeki fark yaratan modları paylaşabilirmisin![]()