selamun aleykum :D
Uruloki Üye slm gençler uzun zamandır sitede yoktum dün gece başka bir plaformda @İsmail zorla çağırdı beni
Invoke Üye İsmail' Alıntı: gelmişin gene Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür yoktum la niye öyle diyon Uruloki' Alıntı: slm gençler uzun zamandır sitede yoktum dün gece başka bir plaformda @İsmail zorla çağırdı beni Genişletmek için tıkla ... İsmail çağırdıysa iyi yapmıştır.
İsmail' Alıntı: gelmişin gene Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür yoktum la niye öyle diyon Uruloki' Alıntı: slm gençler uzun zamandır sitede yoktum dün gece başka bir plaformda @İsmail zorla çağırdı beni Genişletmek için tıkla ... İsmail çağırdıysa iyi yapmıştır.
ismail Üye Uruloki' Alıntı: slm gençler uzun zamandır sitede yoktum dün gece başka bir plaformda @İsmail zorla çağırdı beni Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin uru -qarapapaq-' Alıntı: Kaç gündür yoktum la niye öyle diyon İsmail çağırdıysa iyi yapmıştır. Genişletmek için tıkla ... la nerde yoktun ne zaman baksam son mesajlara sen varsın tabi bu konuda değil bende takılmadım bi süre topla etrafıda muhabbet edek az bu gece
Uruloki' Alıntı: slm gençler uzun zamandır sitede yoktum dün gece başka bir plaformda @İsmail zorla çağırdı beni Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin uru -qarapapaq-' Alıntı: Kaç gündür yoktum la niye öyle diyon İsmail çağırdıysa iyi yapmıştır. Genişletmek için tıkla ... la nerde yoktun ne zaman baksam son mesajlara sen varsın tabi bu konuda değil bende takılmadım bi süre topla etrafıda muhabbet edek az bu gece
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: He ya...2 gecedir yokum Genişletmek için tıkla ... hea yaa diceğine toplasana adamları @AnıL-D @Uruloki katılın sohbet etmeye çalışalım
-qarapapaq-' Alıntı: He ya...2 gecedir yokum Genişletmek için tıkla ... hea yaa diceğine toplasana adamları @AnıL-D @Uruloki katılın sohbet etmeye çalışalım
ismail Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam welcome kadir -qarapapaq-' Alıntı: siz çalışın, ben aradan girerim Genişletmek için tıkla ... sen end. mühsün planlamayı sen yapacan
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam welcome kadir -qarapapaq-' Alıntı: siz çalışın, ben aradan girerim Genişletmek için tıkla ... sen end. mühsün planlamayı sen yapacan
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: sen nesin la @İsmail Genişletmek için tıkla ... ben hazırlığım daha İhtiyar007' Alıntı: Hoşbulduk nabüünüüüz Genişletmek için tıkla ... nabalım be Kadir sohbet etmek için şu Merte adam topla diyom ama çalışmıyo :S sen
-qarapapaq-' Alıntı: sen nesin la @İsmail Genişletmek için tıkla ... ben hazırlığım daha İhtiyar007' Alıntı: Hoşbulduk nabüünüüüz Genişletmek için tıkla ... nabalım be Kadir sohbet etmek için şu Merte adam topla diyom ama çalışmıyo :S sen
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Hoşbulduk nabüünüüüz Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kadir, sen nabıyon?