GrknYavas
Üye
çok yavaş iniyor yaa başka bi alternatif yok mu acaba![]()
malesef ama nette bı arastır belkı torrent koyan olmustur
çok yavaş iniyor yaa başka bi alternatif yok mu acaba![]()
eyvallah bakıyorum şimdimalesef ama nette bı arastır belkı torrent koyan olmustur

eyvallah bakıyorum şimdi![]()

Yahu Allah aşkına bu 4.3u nerden indircez..sammobileden rezalet bir hizla iniyor..baska sitelerden bulamadim..almanya yada polonya![]()
Zaten türkiye sürümünü bekleyende suçingiltere almanya gibi ülkelerin 4.3 sürümünü deneyip kullananlar geri dönüş yaparsa sevinirim batarya hız vs gibi bilgiler. Dn3 rom kullanıyorum eğer stocka dönmek istersem en azından bilgimiz olsun
![]()

dn3 iyi güzelde şu batarya az daha gitse iyi olacaktıaynen dogru dıyosun![]()

dn3 iyi güzelde şu batarya az daha gitse iyi olacaktı![]()
4.1.2 de gidiyodu pismanım ama oldu bi kere işte 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte almanya için olan 4.3 link ve daha hızlı iniyor![]()

4.1.2 de en iyi şey bataryaydı evet4.1.2 de gidiyodu pismanım ama oldu bi kere işte
![]()
ama yeni müzik çalar video oynatıcı kilit ekranı gibi özellikler beni 4.1.2 den soğuttu artık 4.1.2 kurmayacam 
4.1.2 de en iyi şey bataryaydı evetama yeni müzik çalar video oynatıcı kilit ekranı gibi özellikler beni 4.1.2 den soğuttu artık 4.1.2 kurmayacam
![]()
yoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sıboşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer giderizzaten bu benı cezbedıyoyoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sı

boşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer gideriz![]()

yok DBT kodu var yani almanya sürümü ve mk9 olanı bende kuracam bakalımTeşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur![]()

4.1.2 için diyosan mf3 son sürüm 4.3 kurup bootloader yaptıysan sonra 4.1.2 ye döndüysen romu birleşik arap emirlikleri olarak görüyoTeşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur![]()

Teşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur![]()