Tavsiye s3mini kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
s3mini kullananlar buraya
Merhaba arkadaşlar ben de s3mini kullanıyorum ve biraz sikintilarim var cihaz feci şekilde kasiyor mesaj yazarken bile bu durumu nasil duzeltirim en stabil ve sorunsuz rom hangisi? Root yapip hangi uygulamaları sileyim lütfen yardım edin
Not: cihaa hic mudahale edilmedi

turkishield

turkishield

Üye
Cyanogenmod en stabil ve şarj dostu rom genelde

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Siz s3mini mi kullanıyorsunuz?
Ben s3 mini kullanıyorum hocam şuanda orijinal rom yüklü root da yok kasma çok az var ama eğer tercih istiyor iseniz ya forumdaki 4.2.2 kitkat romunu kuracaksınız yada orijinal roma root atıp gereksiz uygulamaları sileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ben s3 mini kullanıyorum hocam şuanda orijinal rom yüklü root da yok kasma çok az var ama eğer tercih istiyor iseniz ya forumdaki 4.2.2 kitkat romunu kuracaksınız yada orijinal roma root atıp gereksiz uygulamaları sileceksiniz.
Hocam 4.4.2 demek istedin herhalde.
Ayrica sizdede mesela mesaj yazarken kasiyor mu?
Root layip hangi pprogramları sileyim?
Bi yardimci olsan
Hocam cevap veririmisin?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam 4.4.2 demek istedin herhalde.
Ayrica sizdede mesela mesaj yazarken kasiyor mu?
Root layip hangi pprogramları sileyim?
Bi yardimci olsan
Hocam cevap veririmisin?
Pardon 4.4.2 diyecektim evet.
Mesela kullanmadığın neler var?
Ben chaton google play müzik play gazetelik google+ game hub falan siliyorum hep hocam.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Pardon 4.4.2 diyecektim evet.
Mesela kullanmadığın neler var?
Ben chaton google play müzik play gazetelik google+ game hub falan siliyorum hep hocam.
Bende onların hiçbirini kullanmiyorum bu 4.4.2de bir sorun var mı? Bi de root yapip touchwiz i kaldirip baska bi launcer kurabilir miyim?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende onların hiçbirini kullanmiyorum bu 4.4.2de bir sorun var mı? Bi de root yapip touchwiz i kaldirip baska bi launcer kurabilir miyim?
Touchwiz'i kaldırmayın tam bilgim yok ama telefona zarar verebilirsiniz.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
4.4.2 çok hoş ama daha tam olarak kararlı değil o yüzden stock rom.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Takipçi Satın Al

Üst Alt