Note 3 asiri ram kullanimi

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 asiri ram kullanimi
Arkadaslar bir tek bende mi bu sorun. Neden note 3 bu kadar ram kullaniyor. Minimum 1.80 gb ram kulla yor. Bundan dolayida donma ve kasmalar yaşıyorum sanirim. Herkeste mi boyle bende mi bir yanlislik var. Yada yapmam gereken birsey var mi ? Note 2 yari yariya kullanıyordu. Ancak note 3 ; 2.66 gb in minimum 1.80 ini kullaniyor. Ve bu sebepten note 2 daha stabil geliyor bana.
Onerileriniz var mi ?

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Tum uygulamalari durdurdugumda minimum 1.64 gb kullanimi gosteriyor

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
note 2 de 600 mb ile açılıyor en fazla 1gb ı gördüm ama ben facebook gibi uygulamaları yüklemiyorum çünkü onlar açılışla birlikte başlıyor ve çok ram kullanıyor, ayrıca note 3 de hatta android de hızlı açılış için bir çok uygulama ön belleğe alınıyor bunun için de ram kullanılıyor zaten ama çok kullanım da rahatsız edici. ram optimizasyonu iyi yapılmalı umarım güncellemeler de yapılır.

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
note 2 de 600 mb ile açılıyor en fazla 1gb ı gördüm ama ben facebook gibi uygulamaları yüklemiyorum çünkü onlar açılışla birlikte başlıyor ve çok ram kullanıyor, ayrıca note 3 de hatta android de hızlı açılış için bir çok uygulama ön belleğe alınıyor bunun için de ram kullanılıyor zaten ama çok kullanım da rahatsız edici. ram optimizasyonu iyi yapılmalı umarım güncellemeler de yapılır.

Cidden rahatsiz edici. Asiri ram kullanmasi tlf da kasmalara sebeb oluyor. Bazi arkadaslara soylemem ragmen inanmiyorlar. Note 2 daha az ram kullandığı için daha stabil caliyor. Note 3 un ramini yukseltmis olsalar bile kullanilan ram de yukseldigi icin note 2 daha stabil gozukuyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Cidden rahatsiz edici. Asiri ram kullanmasi tlf da kasmalara sebeb oluyor. Bazi arkadaslara soylemem ragmen inanmiyorlar. Note 2 daha az ram kullandığı için daha stabil caliyor. Note 3 un ramini yukseltmis olsalar bile kullanilan ram de yukseldigi icin note 2 daha stabil gozukuyor
Tam tersi aslında. Ram kullandıkça telefon hızlı olur(belli bir dereceye kadar) rom sorunu olabilir o bence cyanogenmod kullanın

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

Üst Alt