Tavsiye res://ieframe.dll hatası

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
res://ieframe.dll hatası
arkadaslar ben telimden nette gezinirken orneğin bi soundcloud linkine tıklayıp orda play'e tıklayınca telefonumda res://ieframe.dll/syntax.htm yonlendiriyor epeydir bu hatayı alıyorum format attım değisik wifilerden denedim ama sonuc aynı bi fikri olan varmı yada herkestemi boyle ?

beats

beats

Üye
arkadaslar ben telimden nette gezinirken orneğin bi soundcloud linkine tıklayıp orda play'e tıklayınca telefonumda res://ieframe.dll/syntax.htm yonlendiriyor epeydir bu hatayı alıyorum format attım değisik wifilerden denedim ama sonuc aynı bi fikri olan varmı yada herkestemi boyle ?
gdr3 beta mı yüklü cihazda ?

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
evet ama ondan oncesinden beri var yani ilk aldığımdan beri var

beats

beats

Üye
evet ama ondan oncesinden beri var yani ilk aldığımdan beri var
bende gdr3 beta yüklü bence ondan kaynaklanıyor amber ve porticoda da sorun yoktu 3. parti uygulamalardan devam ediyoruz

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
bende gdr3 beta yüklü bence ondan kaynaklanıyor amber ve porticoda da sorun yoktu 3. parti uygulamalardan devam ediyoruz
bu sorun bende bayadır var gdr3 betadan onceye kadar ayrıca portico güncellmesi gelmeden once ben telimde arama motorunuda değitirebiliyordum

beats

beats

Üye
bu sorun bende bayadır var gdr3 betadan onceye kadar ayrıca portico güncellmesi gelmeden once ben telimde arama motorunuda değitirebiliyordum
bir farklılık var belli ki, uc browserda da denedim açıldıktan sonra hata veriyor ama back tuşuyla sayfa açılıyor playi denedim çalacak mı diye çaldı, durum ieden kaynaklı betadan sonra düzelir sanırım

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
aynen sorun çözülür inşallah uc browserde denemedim ben

alical33

alical33

Üye
nasıl oluyor Bi link atabilirmisin

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bende de oldu bende GDR3 kurulu ve devoloper hesap önce site göründü sonra bu hatayı verdi büyük ihtimalle siteden kaynaklanana bir sorun :hmmm

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
oylede olabilir