Tavsiye Samsung s3 +500 tl : iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 +500 tl : iphone 5
Arkadaşlar Androidden çok sıkıldım custom rom yüklememe rağmen sıkıldım :D Elimde kutulu faturali 2013 subattan alinma samsung s3 var rootlu romlu cihaz s4 gibi akilli ozellikleri bile var. Flip cover kılıf ve orjinal spigen kılıf 50 liraya aldım onunda faturasi var. 18 Ocakta alınma Genpa garantili Turkcellden faturalı kutulu full İphone 5 ile takasa girmek mantıklı mı olur üstüne 500 lira vericem önerilerinizi bekliyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar Androidden çok sıkıldım custom rom yüklememe rağmen sıkıldım :D Elimde kutulu faturali 2013 subattan alinma samsung s3 var rootlu romlu cihaz s4 gibi akilli ozellikleri bile var. Flip cover kılıf ve orjinal spigen kılıf 50 liraya aldım onunda faturasi var. 18 Ocakta alınma Genpa garantili Turkcellden faturalı kutulu fu ll İphone 5 ile takasa girmek mantıklı mı olur üstüne 500 lira vericem önerilerinizi bekliyorum
500 cok bence

wweraw2012

Üye
Gayet iyi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hiç ama hiç mantıklı değil.

enterneoll

enterneoll

Üye
hayatta almam

mimaran

mimaran

Üye
Ben alırım hocam ama 500 biraz fazla gibi.İphone geçince iyi ki aldım diyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Bence mantıklı.

Sen yine de 500'ü biraz düşürmeye çalış.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
neden mantıklı değil hocam

neden hocam
Çünkü elindeki cihaz Galaxy SIII yani teknik özellikleri son derece iyi güçlü bir telefon. Iphone'a geçtiğin zaman plastik kasadan kurtulmuş olcaksın ama ekran boyutun küçülcek, kamera desen aynı mp'de kalacak, Iphone'un lens kalitesi nasıldır modelini bilmem ama çok kullanan olduğundan kalitesini biliyorum bir fark yaratamayacak yani, iki telefonun da medya player anlamında özellikleri iyi zaten iyi olmayan telefon kalmadı şu devirde, bunların dışında oyun uygulama konusunda Iphone'un pek de bir numarası kalmadı Google sağolsun Android'i çok başka yerlere getirdiği bir gerçek e arayüz desen Android'deki zenginlik ve kişileştirme hiçbir sistemde yok Ios 7 güzel ve şık olmuş sonunda göze hitap eden bir sistem olmuş ancak hala daha bir Android değil widget olayı yeter Android'in. Senin için önemini bilemem ama Iphone'a geçersen bluetooth olayı da yalan oluyor sadece Apple ürünlerine dosya gönderip alabileceksin. Tüm bunlara rağmen bir de üstüne 500 tl vereceksin bu yüzden mantıklı değil hocam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: LordSeco35
enterneoll

enterneoll

Üye
hem 500 tl çok fazla hemde alıcaksın o küçücük ekranı telefona lanet ediceksin hemde ios 7

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ama alirsan da ram,stabillik kasma derdin olmaz

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü elindeki cihaz Galaxy SIII yani teknik özellikleri son derece iyi güçlü bir telefon. Iphone'a geçtiğin zaman plastik kasadan kurtulmuş olcaksın ama ekran boyutun küçülcek, kamera desen mp anlamında düşceksin Iphone'un lens kalitesi nasıldır modelini bilmem ama çok kullanan olduğundan kalitesini biliyorum bir fark yaratamayacak yani, iki telefonun da medya player anlamında özellikleri iyi zaten iyi olmayan telefon kalmadı şu devirde, bunların dışında oyun uygulama konusunda Iphone'un pek de bir numarası kalmadı Google sağolsun Android'i çok başka yerlere getirdiği bir gerçek e arayüz desen Android'deki zenginlik ve kişileştirme hiçbir sistemde yok Ios 7 güzel ve şık olmuş sonunda göze hitap eden bir sistem olmuş ancak hala daha bir Android değil widget olayı yeter Android'in. Senin için önemini bilemem ama Iphone'a geçersen bluetooth olayı da yalan oluyor sadece Apple ürünlerine dosya gönderip alabileceksin. Tüm bunlara rağmen bir de üstüne 500 tl vereceksin bu yüzden mantıklı değil hocam.
sizin söyledikleriniz mantıklı ama hocam :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
boran9999

boran9999

Üye
İphone 5S 16 Gb garantili 1650 TL i5S 32 Gb de aynı fiyatlara satılıyor az araştırırsanız bolca bulabilirsiniz + S3 de çok ileri bir cihaz değil i5 yinede siz bilirsiniz.

partyhard

Üye
500 çok ama i5 s3'e göre daha iyi

Artles

Artles

Üye
İphone 5S 16 Gb garantili 1650 TL i5S 32 Gb de aynı fiyatlara satılıyor az araştırırsanız bolca bulabilirsiniz + S3 de çok ileri bir cihaz değil i5 yinede siz bilirsiniz.

Hocam 5s 32 gb garantili 1650 tl nerde acaba?

Konuya gelirsek kısa ve net birşey yazıcam dostum, madden sıkıntı olmucaksa değiştir ama 400-420 civarı falan olsa daha iyi olurdu sanki

• Beğen
Tepkiler: LordSeco35
mimaran

mimaran

Üye
Öyle bir cihaz varsa bende gidip alayım ;)

Artles

Artles

Üye
Birde sunu hesaba kat s3 ikinci eli ne kadar iphone 5 ikinci eli ne kadar suan. Belki 500 den farzla fark vardır ;)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kacirma bence. Bi android kullanmak var bi de ios. S3 o kadar da iyi bir cihaz degil