ismail
Üye
ilk ben yazmıştım noobBilemedin, şafak. dişuuv.![]()

ilk ben yazmıştım noobBilemedin, şafak. dişuuv.![]()

Bir türlü kinh gonh yazamadım
Öldü
Pis maganda

Repliğe demedim sana didimkanka aslında önce ben yazdım da sonra king kong'u kinh konh yazmışım gonh yazacaktım, tekrar düzenlendim, o ara zaman geçtiBir türlü kinh gonh yazamadım
Kemal Sunal'ın repliğine maganda haa...
Ulan, ağanın pohunun üstüne poh olur mu, hırbo. Yatırın bunu falakaya![]()

bişi sölimmi bende hızlı yazmaktan yoruldum gene yavaş yazacamkanka aslında önce ben yazdım da sonra king kong'u kinh konh yazmışım gonh yazacaktım, tekrar düzenlendim, o ara zaman geçtiBir türlü kinh gonh yazamadım
Kemal Sunal'ın repliğine maganda haa...
Ulan, ağanın pohunun üstüne poh olur mu, hırbo. Yatırın bunu falakaya![]()

bişi sölimmi bende hızlı yazmaktan yoruldum gene yavaş yazacam![]()
Olsun hacı 50 kuruş kar'dayız sinikırsa 1 lira vercene 2 tane maximus al sana 2li comboben yeni tattım bi snikers değil ama güzel genede![]()

1000lerce yıllık truva oyununa mı düştüko değil de güzel oldu la dur her yerden yazı geliyo, feyk dilara truvalı mıymış ki acaba =P
aynı şey bendeOlsun hacı 50 kuruş kar'dayız sinikırsa 1 lira vercene 2 tane maximus al sana 2li combo![]()

1000lerce yıllık truva oyununa mı düştük
aynı şey bende![]()

ya İlyas düştüysedüşmedik la hemen detected.![]()

ya İlyas düştüyse![]()
işte o türkçenin zenginliğinden kaynaklanmıyor maalesefbak türkçenin zenginliğien sevdiğim resmim derken sahip olduğum anlamında kullandım ama farklı anlamlar çıkabildi
![]()
içleri fesat içleri 
Abi merte katılıyorumişte o türkçenin zenginliğinden kaynaklanmıyor maalesefiçleri fesat içleri
aslında türkçe nin ne kadar dar bir kalıba sıkıştırıldığının göstergesi, 3-4 farklı olayı da aynı kelime ile anlatmak zorunda kalıyorsun maalesef..