En sevdiğim resmim

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
kanka aslında önce ben yazdım da sonra king kong'u kinh konh yazmışım gonh yazacaktım, tekrar düzenlendim, o ara zaman geçti :D Bir türlü kinh gonh yazamadım :D
Öldü somuru:
Pis maganda

Kemal Sunal'ın repliğine maganda haa...
Ulan, ağanın pohunun üstüne poh olur mu, hırbo. Yatırın bunu falakaya :pro:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kanka aslında önce ben yazdım da sonra king kong'u kinh konh yazmışım gonh yazacaktım, tekrar düzenlendim, o ara zaman geçti :D Bir türlü kinh gonh yazamadım :D

Repliğe demedim sana didim
Kemal Sunal :king: :pro:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

bişi sölimmi bende hızlı yazmaktan yoruldum gene yavaş yazacam :D

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
la vazgeçtim gececilere gel gece olmuş :aha:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
geceler ahhh geceler geldim :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrgncy

Emrgncy

Üye
bak türkçenin zenginliği :) en sevdiğim resmim derken sahip olduğum anlamında kullandım ama farklı anlamlar çıkabildi :)
işte o türkçenin zenginliğinden kaynaklanmıyor maalesef :D içleri fesat içleri :ehe

aslında türkçe nin ne kadar dar bir kalıba sıkıştırıldığının göstergesi, 3-4 farklı olayı da aynı kelime ile anlatmak zorunda kalıyorsun maalesef..

Invoke

Invoke

Üye
Dar mı? :blink:

0MG90

0MG90

Üye
Ben böyle şaheser görmedim :alkis

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Dar mı geniş mi karar verin :zong:

Invoke

Invoke

Üye
Zengin. Ayrıca Türkçeyi yalnız bu günkü konuştuğumuz dil diye düşünmemek gerek, en eski dillerdendir. Belki en eskidir. Ki bugün de sadece burada konuşulmuyor, çok geniş bir coğrafya da Türkçe konuşuluyor.

Hem bir kelime farklı anlamlar ifade ediyorsa bu darlıksa, aynı anlamı farklı kelimelerin ifade ettiği de oluyor... Yani tam tersi öyleyse bu da zenginliktir. O zaman hem dar hem geniş mi? Yani bir çelişki oldu. Kısacası bu mantık temelden yanlış gibi duruyor, Hidayet abi.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
işte o türkçenin zenginliğinden kaynaklanmıyor maalesef :D içleri fesat içleri :ehe

aslında türkçe nin ne kadar dar bir kalıba sıkıştırıldığının göstergesi, 3-4 farklı olayı da aynı kelime ile anlatmak zorunda kalıyorsun maalesef..
Abi merte katılıyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt