ilyas_0177
Üye
cihaz 6 gün sonra başta cin olmak üzere asyada satışa sunuluyorİlyas kardeşim elinize Jolla The First One cihazı geçer mi ?
bir ay sonra asya avrupa ve türkiye satışı gercekleşecektir
acele etmeye gerek yok
cihaz 6 gün sonra başta cin olmak üzere asyada satışa sunuluyorİlyas kardeşim elinize Jolla The First One cihazı geçer mi ?
Jolla android destegini sadece dalvik ile cözmedi !!500mb mı?
aslında android meseleside kafama yatmadı değilÖyle degil
ozaman N9 icin port edilen nitdroid (android) de android konumuna taşınsın !
Bu ne kadar dogru?
Konu yanlış yerde bunu acıkca belirtmek isterim
N9 icin gelen veya oluşan bütün konuların MeeGo bölümüne geri taşınması gerek
Burada olan konuların Sailfish ile alakası yok
Tek artısı uyumlu olarak oyun uygulama
Portun veya gelen yazılımlar belli başta düzenlenmesi gerek![]()
sonuç olarak buraya taşınıyor sailfish konuları hem meego ile karışmamış olur
konularıda buna dikkat ederek açarsanız düzen açısından daha iyi durur tabi karar sizin
bide art hakkında bişey demedin?4.4 Ve Artyok abi aman sen bu işlere hic girme bence
anlaşamıyoruz
Sailfish veya android N9 icin port edildiyse MeeGo genelde kalmalı
sonucta diyelim
ben cihaza sailfish kurcam
başlık olarak N9 yazıyorum ama yok nerde?
konu uctu gitti
art? anlamadım
bilemiyorum bildigimTamamda sailfish kurcak adamın meego da ne işi varmesela xda da adamların telefonlara özel bölümleri olduğu halde biri ubuntuyu s4 e port edince ubuntu bölümüne açıyor gidipde s4 android developmen bölümüne açmıyor
![]()
daha önce duydum fakat ilgilenmedim

Android portu işliyorsa bidahaki büyük güncellemede gelirbilemiyorum bildigim
konu n9 ise linux bile oraya taşınır ben böyle gördüm oyüzden bana ters geliyor
daha önce duydum fakat ilgilenmedim
bu bizim icin sanırım pek işe yaramaz
cihaz üzerinde sonucta android portu işliyor tamamen
belki ilerde cok iyi yerlere gelir ama şuan sailfish veya N9 icin sanırım zor

Bu derece ayrıntıya xda bile gitmedibencede konu n9 olunca meego konusunda kalmalı sonuçta adı geçen cihaz n9 burada anlatılan ana madde n9 u portlamak hali ile sailfish os konusunda olması saçma olur en güzel meego konularında ayrı bir forum açılmalı örnek Meego sistemine portlanan cihazlar yada bu tarzda birşey sadece n9 ile kalmamış olur yada farklı bir bölüme konular açılıp Cihazlara Yapılan Portlar diye içerisinde ayrı ayrı android meego gibi işletim sistemlerinin portlanan örnekleri ile cihazlar anlatılır bence daha anlaşılır olabilir.ama yinede karar sizlerindir. inşallah sıfırdan port olayı olurda şu telefon elimizde kalmaz
gereksiz bence madem sailfish konusu sailfish bölümünde olmalı konunun meego ile alakasına bak bide sailfish ile alakasına bak yine diyorum orası meego forumu n9 forumu değil
artık onlar ayrılmaz ikiz gibi Meego denilince N9 N9 denilince Meego gelir akla ama unutma bak didiydi dirsin sailfish os dediğimizdede ilk akla N9 geliyor ilerleyen zamanlarda daha net kanıtlar kendini ya kaptan şimdi sen bana söyle ben bunu kurayımmı? sorun yaşarmıyız vallah n9 yatıyor öyle masum masum 920 820 ve 925 olunca ama yinede elimin teki hep N9 da