Bogazlarim ağriyor hastayim bide kafam güzel
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Bogazlarim ağriyor hastayim bide kafam güzel Genişletmek için tıkla ... en iyisi hacıı Çıkıyom ben ağalar, kendinize iyi bakın, haydi hayırlı geceler. @AnıL-D @TheFenomen
AnıL-D' Alıntı: Bogazlarim ağriyor hastayim bide kafam güzel Genişletmek için tıkla ... en iyisi hacıı Çıkıyom ben ağalar, kendinize iyi bakın, haydi hayırlı geceler. @AnıL-D @TheFenomen
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Bogazlarim ağriyor hastayim bide kafam güzel Genişletmek için tıkla ... tabi erkeğin beynine giden yol midesinden geçiyo ya o yüzden boğazda sıkıntı olunca oraya vuruntu yapıyo
AnıL-D' Alıntı: Bogazlarim ağriyor hastayim bide kafam güzel Genişletmek için tıkla ... tabi erkeğin beynine giden yol midesinden geçiyo ya o yüzden boğazda sıkıntı olunca oraya vuruntu yapıyo
ismail Üye Part 1 bitti 1 part 1 sıradan film uzunluğunda yav part2 de bitti artık yatma vakti iyi geceler maxicep
Part 1 bitti 1 part 1 sıradan film uzunluğunda yav part2 de bitti artık yatma vakti iyi geceler maxicep
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam bugün nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... Bu gece* Sağol abi, sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam bugün nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... Bu gece* Sağol abi, sen nasılsın?
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Hamdolsun iyiyim abi sen nasilsin padişahhta iyimiş Genişletmek için tıkla ... Alparslan.
AnıL-D' Alıntı: Hamdolsun iyiyim abi sen nasilsin padişahhta iyimiş Genişletmek için tıkla ... Alparslan.
Invoke Üye Padişah kelimesi kullanılmıyor Selçukluda. AnıL-D' Alıntı: Mert sen napiyon çalismiyonmu hiç Genişletmek için tıkla ... Yok, çalışmıyorum.
Padişah kelimesi kullanılmıyor Selçukluda. AnıL-D' Alıntı: Mert sen napiyon çalismiyonmu hiç Genişletmek için tıkla ... Yok, çalışmıyorum.