Bende üniversiteye hazirlaniyom o zman sosyal bilimler tarihten ćaktin köfteyi zaa
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Bende üniversiteye hazirlaniyom o zman sosyal bilimler tarihten ćaktin köfteyi Genişletmek için tıkla ... zaa
AnıL-D' Alıntı: Bende üniversiteye hazirlaniyom o zman sosyal bilimler tarihten ćaktin köfteyi Genişletmek için tıkla ... zaa
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Bende üniversiteye hazirlaniyom o zman sosyal bilimler tarihten ćaktin köfteyi Genişletmek için tıkla ... tarih falan mükemmeldi sınavda 2 yanlış sadece
AnıL-D' Alıntı: Bende üniversiteye hazirlaniyom o zman sosyal bilimler tarihten ćaktin köfteyi Genişletmek için tıkla ... tarih falan mükemmeldi sınavda 2 yanlış sadece
Invoke Üye İsmail' Alıntı: hazılığım ben ünide sen sağlamda net sağlam deel triple Genişletmek için tıkla ... ben yokken tabi triple =P
İsmail' Alıntı: hazılığım ben ünide sen sağlamda net sağlam deel triple Genişletmek için tıkla ... ben yokken tabi triple =P
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: O zaman genel kültür anlamam niye diyon Genişletmek için tıkla ... Genel kültür başka, tarih bilgisi başka ygs de tarih yapmak başka. Her ygsde tarih yapan tarih bilmek zorunda değil ki sorular çok acayip olmuyor. =P
AnıL-D' Alıntı: O zaman genel kültür anlamam niye diyon Genişletmek için tıkla ... Genel kültür başka, tarih bilgisi başka ygs de tarih yapmak başka. Her ygsde tarih yapan tarih bilmek zorunda değil ki sorular çok acayip olmuyor. =P
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: O zaman genel kültür anlamam niye diyon Genişletmek için tıkla ... sınavdakiler mantıktı çünkü genel kültür genelde bilgi AnıL-D' Alıntı: Ne bölümü okuyon Genişletmek için tıkla ... geçersem hazırlığı endüstri müh
AnıL-D' Alıntı: O zaman genel kültür anlamam niye diyon Genişletmek için tıkla ... sınavdakiler mantıktı çünkü genel kültür genelde bilgi AnıL-D' Alıntı: Ne bölümü okuyon Genişletmek için tıkla ... geçersem hazırlığı endüstri müh
Anil-D Üye Adam sana hindistan tapinaklarina verilen ad derse ne dicen sap gibi durcanmi sinavda ciktida sence ne
Adam sana hindistan tapinaklarina verilen ad derse ne dicen sap gibi durcanmi sinavda ciktida sence ne
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Adam sana hindistan tapinaklarina verilen ad derse ne dicen sap gibi durcanmi sinavda ciktida sence ne Genişletmek için tıkla ... Seçenekleri alalım. Ayrıca sosyalden girmediğimiz için sosyal netleri mf-4 çok az etkiliyor ve ygs de böyle soru gelmiyor.
AnıL-D' Alıntı: Adam sana hindistan tapinaklarina verilen ad derse ne dicen sap gibi durcanmi sinavda ciktida sence ne Genişletmek için tıkla ... Seçenekleri alalım. Ayrıca sosyalden girmediğimiz için sosyal netleri mf-4 çok az etkiliyor ve ygs de böyle soru gelmiyor.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Geçersem ney la... Genişletmek için tıkla ... abinin yazdığı doğruymuş la hızlı yazınca harfleri yutuyo forum TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin enes -qarapapaq-' Alıntı: Seçenekleri alalım. Genişletmek için tıkla ... aynen fourtple
-qarapapaq-' Alıntı: Geçersem ney la... Genişletmek için tıkla ... abinin yazdığı doğruymuş la hızlı yazınca harfleri yutuyo forum TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin enes -qarapapaq-' Alıntı: Seçenekleri alalım. Genişletmek için tıkla ... aynen fourtple
Invoke Üye İsmail' Alıntı: abinin yazdığı doğruymuş la hızlı yazınca harfleri yutuyo forum hoşgeldin enes aynen fourtple Genişletmek için tıkla ... fourtple ney la, noob, kro, cahil. AnıL-D' Alıntı: Secenekler a vitray b bolesiege cobrestid dkatakomb eanfitiyatrolari Genişletmek için tıkla ... Boş bırakıyorum.
İsmail' Alıntı: abinin yazdığı doğruymuş la hızlı yazınca harfleri yutuyo forum hoşgeldin enes aynen fourtple Genişletmek için tıkla ... fourtple ney la, noob, kro, cahil. AnıL-D' Alıntı: Secenekler a vitray b bolesiege cobrestid dkatakomb eanfitiyatrolari Genişletmek için tıkla ... Boş bırakıyorum.
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Secenekler a vitray b bolesiege cobrestid dkatakomb eanfitiyatrolari Genişletmek için tıkla ... a demek istiyorum
AnıL-D' Alıntı: Secenekler a vitray b bolesiege cobrestid dkatakomb eanfitiyatrolari Genişletmek için tıkla ... a demek istiyorum