:ehe o kadar diyolar orası şöyle böyle :D merak ediyo insan :D
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o kadar diyolar orası şöyle böyle merak ediyo insan
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o kadar diyolar orası şöyle böyle merak ediyo insan
Invoke Üye İsmail' Alıntı: o kadar diyolar orası şöyle böyle merak ediyo insan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Ben para almam bu hayatta paradan degerli şeyler var getir yikim abi Genişletmek için tıkla ... olur mu yaw öyle
AnıL-D' Alıntı: Ben para almam bu hayatta paradan degerli şeyler var getir yikim abi Genişletmek için tıkla ... olur mu yaw öyle
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Biraz yavaş yazin ağlicam yoksa Genişletmek için tıkla ... yavaş yazmak mı
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: o kadar diyolar orası şöyle böyle merak ediyo insan Genişletmek için tıkla ... Orda iki dakikada araba gider la
İsmail' Alıntı: o kadar diyolar orası şöyle böyle merak ediyo insan Genişletmek için tıkla ... Orda iki dakikada araba gider la
Invoke Üye İsmail' Alıntı: hızlı yazar hızlı cevaplarım mert de kimki Genişletmek için tıkla ... Vaay, ezerim.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Orda iki dakikada araba gider la Genişletmek için tıkla ... ahaha ben bu öğrenci halimle gitsem bişide alamazlzar ki
OttomaN TigeR' Alıntı: Orda iki dakikada araba gider la Genişletmek için tıkla ... ahaha ben bu öğrenci halimle gitsem bişide alamazlzar ki
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Vaay, ezerim. Genişletmek için tıkla ... sürekli 12 snye bekliyom olum
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ahaha ben bu öğrenci halimle gitsem bişide alamazlzar ki Genişletmek için tıkla ... Dalak, böbrek ne varsa alırlar. İsmail' Alıntı: sürekli 12 snye bekliyom olum Genişletmek için tıkla ... He la ben de bekliyorum.
İsmail' Alıntı: ahaha ben bu öğrenci halimle gitsem bişide alamazlzar ki Genişletmek için tıkla ... Dalak, böbrek ne varsa alırlar. İsmail' Alıntı: sürekli 12 snye bekliyom olum Genişletmek için tıkla ... He la ben de bekliyorum.
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: ahaha ben bu öğrenci halimle gitsem bişide alamazlzar ki Genişletmek için tıkla ...