Öneri S3 Mini En Yüksek Batarya Mah ?

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini En Yüksek Batarya Mah ?
beyler batarya alacam 24 saat net açık mesaj whatsapp face ve twitter gibi aglara baglı olmam lazım s3 mini için yüksek mAhlı batarya nerde bulabilirim bide kaç fiyatı ne kadardır şimdiden teşekkürler

tarık_07

Üye
Gittigidiyordan aldım ben, normal bataryam 1500, aldığım batarya 2450. Gittigidiyora bak.

tarık_07

Üye
Daha ürün elime ulaşmadı. 30 liraya aldım.

tarık_07

Üye
Tabiki, görüşlerimi yazarım burada.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki, görüşlerimi yazarım burada.
Tamam kardesim simdiden tesekkurler bi soru daha telefonu kalinlastirdigini soyleyenler var bunun icin ayri kapak gonderiyorlar mi yoksa eski kapak uyarmi

tarık_07

Üye
Benim aldığım bataryanın aynı boyut ve ebatlarında. Ekstra lapağa gerek yok aynı yani. Baktınmı gittigidiyora?

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

tarık_07

Üye
bak bu satıcıdan aldım ben, s3 mini için olanıda varmış.

buda benim aldığım ürün. Hala elime ulaşmadı bugün içinde gelir kargo diye düşünüyorum bakalım.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
bak bu satıcıdan aldım ben, s3 mini için olanıda varmış.

buda benim aldığım ürün. Hala elime ulaşmadı bugün içinde gelir kargo diye düşünüyorum bakalım.
Eline ulastiginda yaz kardesim duruma gore bende alacam

tarık_07

Üye
Bugün gelir diye tahmin ettim ama gelmedi. Yazarım tamam.

tarık_07

Üye
Kardesim eline ulasmadimi daha
Ulaştı kardeşim bugün test ediyorum ama batarya performansı baya iyi gibi. Tam kullandıktan sonra ss pil ekranı görüntüsü ile birlikte döneceğim batarya bitince.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Ulaştı kardeşim bugün test ediyorum ama batarya performansı baya iyi gibi. Tam kullandıktan sonra ss pil ekranı görüntüsü ile birlikte döneceğim batarya bitince.
Tamam kardesim bekliyorum

tarık_07

Üye

Çeyrek ayarda ekran parlaklığı, 1 saat kadar telefon görüşmesi, 1 saat kadar 3g açıktı facebook, tapatalk gibi proğramları kullandım. 250 ye yakın sms alıp gönderme. Durum bu şekilde şuan ilk bataryanın kullanımı, ilk iki üç şarjdan sonra artacaktır bu diye tahmin ediyorum. öğlen aldım şarjdan bu saatte yeni bitti. Görüşlerim bunlar kardeşim, eski bataryayla telefonu akşam 8 9 gibi tekrar şarj ediyorum bunda öle bi sorunum olmadı. Bi günüme yetti. Hurskyrev10 kerneli ve cm9 kullanıyorum. Kullandığın rom ve kernele göre de değişiyor bu batarya performansı.

Son düzenleme:
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

Çeyrek ayarda ekran parlaklığı, 1 saat kadar telefon görüşmesi, 1 saat kadar 3g açıktı facebook, tapatalk gibi proğramları kullandım. 250 ye yakın sms alıp gönderme. Durum bu şekilde şuan ilk bataryanın kullanımı, ilk iki üç şarjdan sonra artacaktır bu diye tahmin ediyorum. öğlen aldım şarjdan bu saatte yeni bitti. Görüşlerim bunlar kardeşim, eski bataryayla telefonu akşam 8 9 gibi tekrar şarj ediyorum bunda öle bi sorunum olmadı. Bi günüme yetti. Hurskyrev10 kerneli ve cm9 kullanıyorum. Kullandığın rom ve kernele göre de değişiyor bu batarya performansı.
Cok tesekkur ederim kardesim bende siparis edecem 11 12 saat goturmesi yeter bana

tarık_07

Üye
Yardımcı olabildiysem sevindim. Ama sana tavsiyem, eğer sana maaliyetli olmayacaksa, sana verdiğim gittigidiyor linkine bak iki batarya birde yanında şarj dock var alabilirsen bu şekilde al rahat edersin.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabildiysem sevindim. Ama sana tavsiyem, eğer sana maaliyetli olmayacaksa, sana verdiğim gittigidiyor linkine bak iki batarya birde yanında şarj dock var alabilirsen bu şekilde al rahat edersin.
yok maliyeti olmaz teşekkür ederim kardeşim verdigin bilgiler için

Üst Alt