Android telefon almak üzereyim s3 mü? s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arayüz seviyorsan s3 al güncelleme desteği için bayaa bir yolu var bu cihazın dert etme kimsenin lafına bakma

güncelleme desteği var ama aldığı güncellemeler hep sıkıntılı mesela 4.3 çok sıkıntı yarattı s3de

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
s4 bile sıkıntılı 4.3 Samsung'un genel sorunu

Invoke

Invoke

Üye
arayüz seviyorsan s3 al güncelleme desteği için bayaa bir yolu var bu cihazın dert etme kimsenin lafına bakma

Nasıl kimsenin lafına bakma? Madem bakmayacak o zaman neden konu açılıyor ve neden senin lafına baksın? Güncelleme desteği için nerede bayağı yol var? 4.3 zar zor geldi. Yarın S5 çıkınca daha kötü olacak durumu. Donanım olarak da Optimus G çok daha iyi bir cihaz.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Ben şahsen S3 mini aldım mini almamın tek nedeni boyut olarak hoş durması normal S3 büyük geliyor cebe..:D

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

KırcalıHolding

Üye
s4 mininin ekranı amoled 1.5 ghz ram 8 gb dahili hafıza var. İşlemcisi s3 ün işleöcisinden teknolojik olarak bir adım ilerde. Bence eskiyi bırak yeniye bak. S4 mini tavsiye ederim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kisi kendi zevkine göre telefon seçimi yapabilir illa ki donanıma yazılımı bağlı kalmak zorunda değilsiniz lakin donanım olarak iyi bir cihaz arıyor iseniz bu fiyat aralığında Nexus 4 alınabilir S4 mini de gayet iyi bir seçimdir

Invoke

Invoke

Üye
Yaklaşık olarak aynı fiyattalar S4 minide adreno 305 gpu var. Xperia SP/Nexus 4/Optimus G'de adreno 320 gpu var.

SP/S3 1GB Ram
S4 mini 1.5 GB Ram
Nexus 4/ Optimus G 2GB Ram var.

İşlemci olarak Optimus G=Nexus 4>SP>S4mini /S3

SP/S3/S4 mini de hafıza kartı desteği var, Nexus 4/Optimus G de hafıza kartı desteği yok. Nexus 4 16GB/Optimus G 32 GB ve Nexus 4de Google desteği var.

Optimus G mantıklısı gibi duruyor(eğer hafıza daha az olsun biraz daha medyadan da vazgeçerim-kamera gibi...- google desteği diyorsanız nexus 4) =P Cihazı araştırın ondan sonra, karar verin. @sebahattinART

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
s4minide şarj konusunda herkes şikayetçi

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Nexus 4'üm var hiç bi problemle karşılaşmadım, şuan 4.4.2 stock ROM ile kullanıyorum 5 ay önce aldım bu güne kadar hiç hata vermedi 2 GB RAM ve bunun sadece 400 MB kullanıyor adreno 320 gpu saf android ve sürekli güncel :)

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
saf arayüzün artısı işte

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum. S3 aldım :) onunla oynamaktan açtığım konuyu unuttum :D kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: jr_arif
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Görünce şaşırdım :D Kusura bakmayın s3 mantıklı geldi.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
s3 al kimseye bakma s4 mini subway surfersda kasıyo öyle bir telefon s3 al asla pişman olmassın

Neye gore ve kime gore kasiyor???
Su ana kadar kastigi bir oyun olmadi uydurmasyon yorum yapiyorsun ve pil ömrü 1 gun gitmiyor yazmislar bu telefonla yaptigin seyleri diger telefonla yapinca dahami fazla calisacak diger cihaz?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 guncel ve stabil? Yapmayin arkadaslar hala 1.5 sene once dagitilan yazilimi kullanan bi telefondan bahsediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
DalvikCache

DalvikCache

Üye
şu an 1000 lira altına alınabilecek en iyi telefon nexus 4 bence hatta bende alabilirim malum s2 min ekranı kırıldı yaptırmak yerine yeni cihaz almayı düşünüyorum ama önce nexus 5 türkiyede satışa çıkmalı belki nexus 4 fiyatı biraz daha düşer

AHKE

AHKE

Üye
s3 derim ben.hdmı ve otg desteklemior s4 mini ama s3 desteklior bu benim için önemli bi özellik mesela

Invoke

Invoke

Üye
Ağalar, yorum yazmadan önce bir bakın konuya. Adam telefonu almış.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Akatsuki

Akatsuki

Üye
Zamanında aynı soruyu bende sormuştum. Gittim S3 aldım ve şuan gayet memnunum. Güncelleme derdim yok şahsen onlarca ROM desteği de var. Cyanogenmod 11 ile 4.4.2 Kitkat akıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt