Android telefon almak üzereyim s3 mü? s4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon almak üzereyim s3 mü? s4 mini mi?
Arkadaşlar şuan almak üzereyim oyun oynamayı severim ama karar veremedim acil fikirleriniz lazım lütfen.

BurakTura

BurakTura

Üye
s4 mini ram bakımından iyi ama şarj bakımından kötü s3 ise şarjı iyi yani s4 miniye bakılarakdan işlemcisi daha güçlü buna bakarak sen karar ver :)

Invoke

Invoke

Üye
Sadece ikisi arasındaysak S3.Onun dışında Xperia SP ve LG Optimus G'ye bak derim.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Tabiki s3 s4mini yan ürün oldugundan fazla güncelleme almaz s3un 1gb ram olduguna falan bakmayın cok hızlı ve stabil.

Invoke

Invoke

Üye
Yan mı ürün? Acayip bir tabir. İkisini de alacağı güncelleme belli, ikisi de sıkıntılı. Alacaksınız xda'e bakacaksınız ya da güncelleme diye üzülmeyeceksiniz, çünkü boşuna üzülmenin manası yok, gelmiyor o güncellemeler. Gelmez de. Geç gelir yani ve az gelir.

0MG90

0MG90

Üye
S4 mininin şarjı 1 gün bile dayanmıyor alma bence.

Sarangni

Sarangni

Üye
S4 Mini verilen paraya yazık ya hu.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar herkes S4 miniyi kötülemiş bakıyorum da. Ama benchmark testlerinde S4 mini daha iyi puan alıyor. Arkadaşımda S3 var ben S4 mini kullanıyorum. Açıkçası S4 mini daha akıcı. Kardeşim sana önerim, büyük ekran istiyorum diyorsan S3 al. Ama ekran büyüklüğü önemli değil dersen S4 mini her konuda iyi S3ten. Güncelleme konusunda da sıkıntın olmaz.

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme konusunda hepsinde sıkıntı olur. Nasıl sıkıntı olmaz?Bence SP ile Optimus G'ye bakın.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Optimus G tek geçerim

blackcat67

blackcat67

Üye
s3 al kimseye bakma s4 mini subway surfersda kasıyo öyle bir telefon s3 al asla pişman olmassın

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
HTC ONE MİNİ tafsiye ederim

Sarangni

Sarangni

Üye
  • Beğen
Tepkiler: blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
arkadaşın dediğine katılıyorum mini cihazlara para verilmez

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
iPhone 4S alabilirsin S4 mini almak yerine çok daha memnun kalırsın

Sarangni

Sarangni

Üye
Kimse bedavaya Mini cihaz satmıyor ama hacı :ehe

S4 Mini - 1050
One Mini: 1200

Nexus 4: 1000
LG G: 1100
S3: 1079

Bu üç cihaz Mini cihazlardan çok çok daha iyi kesinlikle. Kırpılmış cihazın ismini değiştirip millete fahiş fiyatlarla satıyorlar. Girin GSMArena'ya karşılaştırın.

Aklın yolu birdir diyorum başka bir şey demiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Invoke

Invoke

Üye
S4 Mini - 1050
One Mini: 1200

Nexus 4: 1000
LG G: 1100
S3: 1079

Bu üç cihaz Mini cihazlardan çok çok daha iyi kesinlikle. Kırpılmış cihazın ismini değiştirip millete fahiş fiyatlarla satıyorlar. Girin GSMArena'ya karşılaştırın.

Aklın yolu birdir diyorum başka bir şey demiyorum. :D

Bunlar arasında en mantıklısı Optimus G.

blackcat67

blackcat67

Üye
arayüz seviyorsan s3 al güncelleme desteği için bayaa bir yolu var bu cihazın dert etme kimsenin lafına bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt