Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeGm Discovery Kulaklik Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
tory1tory
Üye
Konu Sahibi
Gm Discovery Kulaklik Sorunu
Gayet iyi calisan kulakligim durduk yere calismamaya basladi jak girisine basili tutarsam girisini ozaman birazcik duyuluyor. Bunu nasil düzeltebilim ve 15 tlye kulaklik onerirmisiniz?
EVRENCEEE
Üye
SEVGİLİ DOSTUM KENDİNİ DÜŞÜNÜYORSAN GİDİP ORJİNAL Bİ KULAKLIK AL 3 AŞAĞI 5 YUKARI Bİ 5 -10 MİLYON OYNAR ARADA
enterneoll
Üye
25 tlye sonyler var teknosada kesinlikle öneririm
Peocawe
Üye
Mertcana katılıyorum teknosa da felan 25-30 liraya çok sağlam bass seçenekli kulaklıklar var. Ayrıca renk seçenekleri de mevcut.
Gayet iyi calisan kulakligim durduk yere calismamaya basladi jak girisine basili tutarsam girisini ozaman birazcik duyuluyor. Bunu nasil düzeltebilim ve 15 tlye kulaklik onerirmisiniz?
Ben logitech ultimate ears kulaklıkları aktüelden 15 tl ye aldım öneririm bitane caponyadan gelen jvc fx ler var onlarda 25 Tl normalu 60-80 tl resmen kulak titriyo