Parçayı ayarladım, halloldu yani :) Geçmiş olsun hayırlı olsun :biggrin:
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Parçayı ayarladım, halloldu yani Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırlı olsun
Emrgncy112' Alıntı: Parçayı ayarladım, halloldu yani Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hayırlı olsun
Invoke Üye @fireslashex akıyon başgan, sakın normal konulara mesaj yazma, mesaj sayın hep 0 kalsın böyle çok iyi. Devam...
@fireslashex akıyon başgan, sakın normal konulara mesaj yazma, mesaj sayın hep 0 kalsın böyle çok iyi. Devam...
marist Üye Emrgncy112' Alıntı: Parçayı ayarladım, halloldu yani Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Bizdensinnn
Emrgncy112' Alıntı: Parçayı ayarladım, halloldu yani Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Bizdensinnn
Emrgncy Üye marist' Alıntı: Gözün aydın Bizdensinnn Genişletmek için tıkla ... Garibanlığın gözü kör olsun
marist Üye Emrgncy112' Alıntı: Garibanlığın gözü kör olsun Genişletmek için tıkla ... Allah korusun Bizler seçili insanlarız :P Herşeye rağmen Symbian telefonla gezmek yürek ister
Emrgncy112' Alıntı: Garibanlığın gözü kör olsun Genişletmek için tıkla ... Allah korusun Bizler seçili insanlarız :P Herşeye rağmen Symbian telefonla gezmek yürek ister
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: @fireslashex akıyon başgan, sakın normal konulara mesaj yazma, mesaj sayın hep 0 kalsın böyle çok iyi. Devam... Genişletmek için tıkla ... kardes amac zaten gereksizlerde takilmak ^^
-qarapapaq-' Alıntı: @fireslashex akıyon başgan, sakın normal konulara mesaj yazma, mesaj sayın hep 0 kalsın böyle çok iyi. Devam... Genişletmek için tıkla ... kardes amac zaten gereksizlerde takilmak ^^
Invoke Üye fireslashex' Alıntı: kardes amac zaten gereksizlerde takilmak ^^ Genişletmek için tıkla ... tamam işte amacından sapma =P
fireslashex' Alıntı: kardes amac zaten gereksizlerde takilmak ^^ Genişletmek için tıkla ... tamam işte amacından sapma =P
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Şakir nambır van Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye fireslashex' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vaadin var mı seçimler için Deniz getirecek misin köye
fireslashex' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vaadin var mı seçimler için Deniz getirecek misin köye
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Vaadin var mı seçimler için Deniz getirecek misin köye Genişletmek için tıkla ... tabiki deniz suyunu tir ile tasimaya basladik her koyluyo 1 davar virecek castini dunyadan silecegim
İhtiyar007' Alıntı: Vaadin var mı seçimler için Deniz getirecek misin köye Genişletmek için tıkla ... tabiki deniz suyunu tir ile tasimaya basladik her koyluyo 1 davar virecek castini dunyadan silecegim