link verirmisin?Dedigim gibi uzun sure modlama isiyle hasirnesir oldum ama klavyenin renginden baska bir degisim goremedim.
Benim paylastigim bir klavye vardi iphone klavye onu dene istersen belki hosuna gider
Dedigim gibi uzun sure modlama isiyle hasirnesir oldum ama klavyenin renginden baska bir degisim goremedim.
Benim paylastigim bir klavye vardi iphone klavye onu dene istersen belki hosuna gider
aslında yapılabilir neden yapılmasın ki ? o kadar program yapılıyo klavye mi yapılmıcak
Yapılmasının zorluğunu bir tarafa koyalım. Yapacağın ancak bir program olur ve onu da sisteme entegre edemezsin. Her metin yazmak istediğinde programı açman, işin bitince de kapatman gerekir. Entegre olabilen klavyeli program sadece Swype var ki o da Nokia'nın kendi geliştiricileri tarafından yapılmıştır.
T9 niye kullanmiyorsun ?
yani bu iş imkansız diyosun öyle mi
T9 dediğin alfasayısal tuş takımı değil mi ? bir harf için 3 kere tuşa basmak zaman kaybı oluyo zatenyavaş yazan biriyim
kulağa iyi geliyo peki nasıl açabilirim onuT9 yaptığında her tuşa bir kere basarsin ve otomatik yazacagin kelime yazilir dostum
pe
kulağa iyi geliyo peki nasıl açabilirim onu
teşekkür ederim bi bakalım nasılmışSanirim kareye 2 kere basarsan t9 aciliyordu
teşekkür ederim bi bakalım nasılmış

abi adroid olsunda ben alışırımAndroide geçince insan bu kolaylığı ariyor açıkçası
Androidde tuslarin yeri farkli oldugu icin alışmak zor oluyor

yani bu iş imkansız diyosun öyle mi
T9 dediğin alfasayısal tuş takımı değil mi ? bir harf için 3 kere tuşa basmak zaman kaybı oluyo zatenyavaş yazan biriyim