Öneri Klavye Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
Klavye Yapmak
merhaba arkadaşlar ben nokia 500 kullanıyorum ve telefonun ekranı bana çok küçük geliyo. ve bende kendime göre klavye tasarlamayı düşünüyorum acaba bunu hangi programları kullanarak yapabilirim yada hangi dili kullanarak biri yardımcı olabilir mi acaba

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yapabilecegini sanmiyorum mumkun olsa simdiye coktan yapilirdi

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
aslında yapılabilir neden yapılmasın ki ? o kadar program yapılıyo klavye mi yapılmıcak

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dedigim gibi uzun sure modlama isiyle hasirnesir oldum ama klavyenin renginden baska bir degisim goremedim.
Benim paylastigim bir klavye vardi iphone klavye onu dene istersen belki hosuna gider

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Fuad199219

Üye
Dedigim gibi uzun sure modlama isiyle hasirnesir oldum ama klavyenin renginden baska bir degisim goremedim.
Benim paylastigim bir klavye vardi iphone klavye onu dene istersen belki hosuna gider
link verirmisin?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi

teşekkür ederim. zaten bunu kullanıyorum ama ekran küçük olduğundan yazmak tam bir işkenceye dönüşüyo alfasayısal tuş takımında da bir harf için 3 kere tuşa basmak zaman kaybı daha hızlı ve zahmetsiz bir yol arıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
T9 niye kullanmiyorsun ?

kcr

Üye
aslında yapılabilir neden yapılmasın ki ? o kadar program yapılıyo klavye mi yapılmıcak

Yapılmasının zorluğunu bir tarafa koyalım. Yapacağın ancak bir program olur ve onu da sisteme entegre edemezsin. Her metin yazmak istediğinde programı açman, işin bitince de kapatman gerekir. Entegre olabilen klavyeli program sadece Swype var ki o da Nokia'nın kendi geliştiricileri tarafından yapılmıştır.

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
Yapılmasının zorluğunu bir tarafa koyalım. Yapacağın ancak bir program olur ve onu da sisteme entegre edemezsin. Her metin yazmak istediğinde programı açman, işin bitince de kapatman gerekir. Entegre olabilen klavyeli program sadece Swype var ki o da Nokia'nın kendi geliştiricileri tarafından yapılmıştır.

yani bu iş imkansız diyosun öyle mi

T9 niye kullanmiyorsun ?

T9 dediğin alfasayısal tuş takımı değil mi ? bir harf için 3 kere tuşa basmak zaman kaybı oluyo zatenyavaş yazan biriyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye

T9 dediğin alfasayısal tuş takımı değil mi ? bir harf için 3 kere tuşa basmak zaman kaybı oluyo zatenyavaş yazan biriyim

T9 yaptığında her tuşa bir kere basarsin ve otomatik yazacagin kelime yazilir dostum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

kcr

Üye

İmkansız demeyelim ama arz-talep meselesi. Genelde böyle bir talep yok demek ki oturup da yazmamışlar.

Senin istediğin gibi bir klavye ekranın büyük bir kısmını kaplayacak gibi gözüküyor. Harften harfe geçmek için yeri geldiğinde ekranın bir köşesinden diğer bir köşesine geçmek gerekecek. O da yorucu...

Takipçi Satın Al

Üst Alt