Tavsiye Archiver&text Reader&typeviewer(rar,zip/matlab,visual C Görme/hex Görüntüleyici)-(konu Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Archiver&text Reader&typeviewer(rar,zip/matlab,visual C Görme/hex Görüntüleyici)-(konu Güncellendi)
konu başlıgında belirttiğim gibi şuan size 3 program tanıtacağım
Archiver
ilk program rar,zip dosyalarını açmanızı sağlıyor ancak normalde açmıyor ancak meilden skydrivedan falan gelen şeyleri açabiliyor ayrıca programda rar,zip dosya oluşturup skydrive falan atabiliyorsunuz ancak oluşturacagınız dosyalarıda sadece meilden gelen daha önce açtıgınız dosyalar üzerinden tekrar rarlayıp veya dosyaı açıp office üzerinde değişiklik yapıp tekrar rarlayıp onu paylaşa bilirsiniz dosya yönetici olmadıgı için kısıtlı biraz ancak yinede kullancı kesim olacagını düşünüyorum mesela ben netten bir torent dosyası indiriyorum normalde torent programı olmasına rahmen açamıyordum şaun açılıyor veya bir şey indiriyorum netten rarlı açmaya izin vermiyor en azından bu gibi şeyler için kullanılabilir diye düşünüyorum

Text Reader
ikinci program matlab, visual c tarzı programların yazdıgın kod kısmını göstermeyi sağlıyor üzerinde kopyalama falaa yapabiliyorsunuz ancak tabiki kod yazmaya izin vermiyor ileride izin verilirmi bilinmez ancak böyle bir program üzerinde de çalışanlar mevcut

@Dny11kullanıcı arkadaşımızın denemesi. Şuan için aspx uzantılı dosyaları denedim , uygulama çalışmakta

TypeViewer
üçüncü program ise hex görüntüleyici ancak buda dosya yönetiic olmadığı için sadece gösterim yapamda kısıtlı kalıyor bu ne işe yarıyor profesyonel olmayan arkadaşlar lütfen bu özellikle oynamayın]Hex editörü ile telefonunuzda yüklü her hangi bir oyun veya programı bilgisayara ihtiyaç duymadan editleye bilirsiniz.Yani eğer yeterli bilgiye sahipseniz telefonunuzdaki yabancı dilli bi uygulamayı Türkçeye çevirmekten tutunda her hangi bir oyundaki isimleri falan değiştire bilirsiniz. Bu programda da ileride geliştirilir düşünüyorum ne kadar kullanabilsekde bu programı ayrıyan kullanıcılarımız vardır.

Arşiv

Güncellenen kısım alttaki 2 tane program

Sürüm 1.2.0.0: ile 7 z, gz ve ekstraksiyon için tar uzantısını ekleyin.
Sürüm 1.1.0.0: arka plan indir sorun çözme ve sonradan gönderme. Dosya Arşivi, kullanımı kolay sağlamak için uygulama ve mobil zip/rar dosya çıkarıcı olduğunu. Bu uygulama güvenli bir klasörde kişisel dosya gizlemek için şifre koruması vardır. File Archiver uygulamasını kullanarak SkyDrive ve URL'den dosya indirmek ve bunu elde edebiliyoruz. Kullanıcı bazı önemli ve kullanışlı dosya biçimini görebilirsiniz:
1. Resim: Bmp, jpg, png... vb
2. Metin Xaml, cs, txt, html, aspx, js, vb, c, cpp, php, xml vb
3. Video:Wmv avi, mp4, .3 gp vb
4. Ses: Aac, mp3, wav, wma
program ücretli olduğuğu için deneme yapamadım o yüzden tanıtım kısmından incelemeye çalışıyorum bir çok biçimi açtıgı söyleniyor şuanakadar paylaştıgım programlar içinde en kasamlı olanı deneme şansı olan arkadaşlarımız varsa deneme yapıp bilgi verebilirler

Unarchiver

Unarchiver. Rar, .7 z,. Tar,. Bz2, Windows Phone 8. Gz arşivlerini okumak için destek sağlar.
Şimdi tüm açabilirsiniz ki sizin postada var, veya Internet Explorer açılan arşivler.
Günlüğünü değiştirin:
V1.2 - Katı rar arşivleri ile sabit hata kayıtlı arşivleri silmek için bağlam menüsünü eklenen ve çıkarıtılan dosyaları.
V1.1 - Alfabe sembolleri ile bazı hatalar düzeltildi rar arşivleri
programı denedim sorunsuz şekilde bluetoothe ile atılan rar dosyasını açtı bu arada bluetoothe atılan dosyalar nereye gidiyor bilmiyorum ancak kullanılabilecek bir program denemenizi öneririm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve beats

serecans

serecans

Üye
teşekkürler yararlı uygulamalar tabi önü açılması lazım

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yararlı uygulamalar tabi önü açılması lazım
katılıyorum wp8.1 de sonra belki gelişmeler yaşanır diye düşünüyorum o yüzden takipteyim bir güncelleme falan alırsa haber yaparım hemen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler.

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
paylaşım için teşekkürler, inşallah .aspx .php .html uzantıları destekliyordur :) ozaman çok işime yarayacak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler, inşallah .aspx .php .html uzantıları destekliyordur :) ozaman çok işime yarayacak
deneyin bir olumlu veya olumsuz olursada haber bekliyoruz burada

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şuan için aspx uzantılı dosyaları denedim , uygulama çalışmakta.

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
c# html içerir.
Dinamik web sayfası oluşturmak için kullanırız.
Visual ile çalışıyoruz zaten.
açıyorsa sorun yok o zaman ben zaten bir çok kez deneme yapmıştım açmadığı olmadı şuana kadar biraz daha geliştirilip yazma kısmına girilirse iyi olur diye düşünüyorum

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: eline sağlık :)

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar yararlı olduysa ne mutlu bana programalrını bilmeyen arakdaşlara paylaşım yapalım sonra sitelerden gelen rar yok zip yok laflarını bunlarla cevap verelimkonu güncellendi 2 tane program eklendi

Üst Alt