Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Joe belfiore nin tweet i: Happy Holidays, SUBWAY SURFERS is here for ! Come get it! (not yet on 512MB, but coming…) (Mutlu bayramlar, subway surfers WP de. Hadi yükleyin. 512 mb cihazlar için henüz aktif değil ama gelecek...)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kesasd, beats, PureFood ve 1 kişi daha

carew89

carew89

Üye
Uygulama alınamıyor
Telefon donanımınız bu uygulamayı çalıştırmak için gereken en düşük gereksinimleri karşılamıyor.

yazıklar olsun.. satıyorum bu telefonu

MrtAltg

MrtAltg

Üye
yine şu an için 1 gb ram sınırı var maalesef

hasansen_83

hasansen_83

Üye
27 MB :) ASILIN BEYLER HAYIRLI OLSUN HADİ GOZUMUZ AYDIN DARISI TEMPLE RUN 2 :)

anilakbay

Üye
1 gb ram kısıtlaması olmasa şaşardım zaten. Neyseki yakında İphone a geçiş yapıcam :)

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
carew89

carew89

Üye
şimdilik derken ? yani 512 liklerdede oynanabilir hale getirilecek mi acaba ? aylardır bu oyunu bekliyorum eğer sınır varsa satacağım telefonu.
yine şu an için 1 gb ram sınırı var maalesef

ademoz05

ademoz05

Üye
Oyun yakın zamanda 512 MB ramli cihazlar için de optimize edilecek.

carew89

carew89

Üye
asphalt 8 oynayabiliyoruz buna ram kısıtlaması var.
yorum sizin

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
PureFood

PureFood

Üye
yakında güncelleme ile düzeltilir ram sınırı. Şaşırdım hiç ortalıkta yoktu bu haber, teşekkürler bugünün en güzel ikinci haberi oldu bana :)

capkino06

Üye
ben demiştim yakında subway surfers ve candy crushda gelecek buraya yazıyorum diye bir konuda :) ama malesef 512 mb ram sınırı var :/

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 de akıyor maşallah :)

carew89

carew89

Üye
candy crush saga da gelmiş zannettim. oyun değilmiş. neden mağaza bu tür şeyleri yayınlatmaya gebe anlamıyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel haber

carew89

carew89

Üye
optimize edilme süresi ne kadar olucak anlamadım.
bu oyunun 1 gb ram şart koşulma mantığı nedir anlamadım ? sanarsın ki fifa 14 yada san andreas.

MrtAltg

MrtAltg

Üye
adamlar şu anda sadece çıkmış olması için uğraşıyor yani mağazada varmı var durumu ileriki zamanlarda 1 gb ramisteyen uygulama ve oyunlar için bir güncelleme yayınlanır zaten şu an bile çoğu1 gb sınırı olanlara güncelleme ile geliyor bilginiz vardır

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Minion rush yeterince karşılıyordu , buda kenarda dursun ;)
:tşk:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Happy Holidays, SUBWAY SURFERS is here for ! Come get it! (not yet on 512MB, but coming…)
Bu joe belfiore nin tweti diyorki sonunda henüz 512 lerde çalışmıyor ama en kısa zamanda getireceğiz anlamında bi yazı yazmış :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bayramları var ya o yüzden biran önce millete bayram hediyesi mahiyetinde hemen yayınladılar optimizasyonla zaman kaybetmemek için hemen yayınladılar. Kısa süre sonra güncelleme gelir bir kaç gün sabır :)