Samsung Galaxy S4 Yazilim Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

SirChaqaL

SirChaqaL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Yazilim Güncelleme
Merhaba Arkadaşlar bugun samsung s4 aldım ilk kullanımda cihaz baya hosuma gitti suan için cihazdan gayet menmunum fakat cihaz suan 4.2.2 gayet stabil gibi geldi bana sizce 4.3 güncellemesini yapmalimiyim? + yönleri - yönlerinden fazlami sıkıntı açar mi basıma(ısınma sarj problemi gibi)kullanan arkadaslarıma sordugumda tutarli cevaplar alamadim kimisi cok iyi diyor kimisi güncelleme diyor bende sizin fikrinizi almak istedim.Teşekkür Ederim simdiden :)

tomy1925

tomy1925

Üye
Merhaba Arkadaşlar bugun samsung s4 aldım ilk kullanımda cihaz baya hosuma gitti suan için cihazdan gayet menmunum fakat cihaz suan 4.2.2 gayet stabil gibi geldi bana sizce 4.3 güncellemesini yapmalimiyim? + yönleri - yönlerinden fazlami sıkıntı açar mi basıma(ısınma sarj problemi gibi)kullanan arkadaslarıma sordugumda tutarli cevaplar alamadim kimisi cok iyi diyor kimisi güncelleme diyor bende sizin fikrinizi almak istedim.Teşekkür Ederim simdiden :)
Arkadaşım yerinde olsam guncellemem çünkÜ çoğunluk memnun deyil özellikle şarj durumu çoğu kullanıcının canını sıkmış durumda dır.bu arada rom ve root atmayı düşünüyorsanız cihaza kesinlikle 4.3 e geçmeyin knox sayacı ve bootloader sayaç ları 1 olur ve cihazınız garanti dışı kalır.en güzeli 4.2 kalın ve özgürlüğün tadını çıkarın:good:

• Beğen
Tepkiler: SirChaqaL
SirChaqaL

SirChaqaL

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için cok teşekkür ederim sorunları düzelttikleri zaman geçerim artik =)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Yorumunuz için cok teşekkür ederim sorunları düzelttikleri zaman geçerim artik =)
Rica ederim dediğim gibi şu an için en mantiklisi 4.2 de kalmak istediğimin gibi root yapıp ve rom atarsin garanti ile ilgili problemin olmaz ama maalesef 4.3 için aynı şeyleri soyleyemem batarya sorunuda çabası.zaten surda 4.4 kit-kat i almamıza ne kaldiki:spr

• Beğen
Tepkiler: SirChaqaL

ljungberg00

Üye
S4 mini ye ne zaman güncelleme gelicek bilen var mi ?

ljungberg00

Üye
S4 mini ye hiçbir güncelleme gelmedi 4.3 den bahsediyorum.

aleeted

aleeted

Üye
Merhaba,

S4 kullaniyorum, 4.3 var. Sarj sorunu vardi ancak knox u kaldirdiktan sonra duzeldi. Simdi hic bir sikintim yok canavar gibi. 32 gb da hafiza karti aldim. Kasma da yapmiyor. Ben tavsiye ederim kardesim.

Üst Alt