Tahir babanın yeni rütbesini kutluyoruz!! [TOTEM]

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@yaren_dede bilgi veriyoruz, neden vermeyelim :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Neden ceza yediğini sordunuz söyledim :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@xavxmaxi ceza puanımızı görebiliyor muyuz?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@İhtiyar007 malesef üyeler göremiyor. @yaren_dede evet ondan bahsediyorum. Ceza puanı sayısı toplamda 20'ye ulaştığı için dedemiz süreli olarak yasaklanmıştır.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
@İhtiyar007 malesef üyeler göremiyor. @yaren_dede evet ondan bahsediyorum. Ceza puanı sayısı toplamda 20'ye ulaştığı için dedemiz süreli olarak yasaklanmıştır.
Peki uyarı aldığımız da haberimiz olacak mı ?
Eğer haberimiz olmayacaksa uyarı puanının bir anlamı kalmamış oluyor :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye

İyide açıklama bu şekilde olmaz niye ceza aldı onu soruyoruz sende ceza aldı işte diyorsun

Mesela daha önce ben ban aldıgımda üyelere erol adminin cevabı açık ve netti sizde aynı şekilde konuya açıklık getirebilirdiniz

• Beğen
Tepkiler: Invoke
marist

marist

Üye
Eski sürümde ceza puanımızı görebiliyorduk.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Peki uyarı aldığımız da haberimiz olacak mı ?
Eğer haberimiz olmayacaksa uyarı puanının bir anlamı kalmamış oluyor :hmmm

Uyarı derken ban yani 10 puan 1 hafta, 20 puan 1 ay, daha fazla alırsan yalan olursun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Banlanınca anlayacağız yani :hmmm

Aynen bencede biraz saçma ama düzen böyle işliyor ban yemeden akıllanmaz bu üyeler gibi bir durum söz konusu çünkü uyarı diye bir durum yok bende ban yedikten sonra çok sorguladım ama bir türlü cevap alamadım bu soruya

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Aynen bencede biraz saçma ama düzen böyle işliyor ban yemeden akıllanmaz bu üyeler gibi bir durum söz konusu çünkü uyarı diye bir durum yok bende ban yedikten sonra çok sorguladım ama bir türlü cevap alamadım bu soruya
Neyse yine de bilgiler için :tşk: :op:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Birde ban yediğin yetmiyormuş gibi ceza puanı da yakanı bırakmıyor bir sene boynunda kolye olarak taşıyorsun puanı yani ban yedim kurtulurum gibi bir durum söz konusu değil :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Birde ban yediğin yetmiyormuş gibi ceza puanı da yakanı bırakmıyor bir sene boynunda kolye olarak taşıyorsun puanı yani ban yedim kurtulurum gibi bir durum söz konusu değil :)
Vbulletin de iken neyin ne olduğu belliydi şimdi :bilmem:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle kimse durduk yere banlanmaz.Zira uyarı puanları birikir ve son puanı vermeden öncede iyici düşünülür.Burda kişi yada kişiler önemli değil alınan kararların doğruluğu önemlidir.
Kişi uyarılara aldırış etmeden sorun teşkil edecek davranış yada mesajlara devam ediyorsa ben kendi adıma konuşayım yapacağım çok fazla bir seçenek kalmıyor.
Banlama yada ceza verme konusunda fırsatın kollandığı gibi bir izlenim oluşuyor sanırım sizlerin aklında.Bu son derece yanlış bu benim şahsi düşüncem aksi konusuda düşüncenize saygı duyarım.
Şunu unutmamanız gerekiyor bizler buranın düzeni için çalışan bireyleriz Ve kurallar hepimiz için geçerli.

Not:Lütfen kimin neden banlandığı yada konusu neydi gibi sorular sormayınız.
Kişi geldiğinde eğer açıklamak isterse kendisi açıklayabilir konusu varsa örnekte belirtildiği gibi Admin izahı yapar.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Öncelikle kimse durduk yere banlanmaz.Zira uyarı puanları birikir ve son puanı vermeden öncede iyici düşünülür.Burda kişi yada kişiler önemli değil alınan kararların doğruluğu önemlidir.
Kişi uyarılara aldırış etmeden sorun teşkil edecek davranış yada mesajlara devam ediyorsa ben kendi adıma konuşayım yapacağım çok fazla bir seçenek kalmıyor.
Banlama yada ceza verme konusunda fırsatın kollandığı gibi bir izlenim oluşuyor sanırım sizlerin aklında.Bu son derece yanlış bu benim şahsi düşüncem aksi konusuda düşüncenize saygı duyarım.
Şunu unutmamanız gerekiyor bizler buranın düzeni için çalışan bireyleriz Ve kurallar hepimiz için geçerli.

Saygılarımla
Açıklama için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
marist

marist

Üye

Kişi geldiğinde eğer açıklamak isterse kendisi açıklayabilir konusu varsa örnekte belirtildiği gibi Admin izahı yapar.

Saygılarımla
:oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Saygılarımla

Açıklama için teşekkürler fakat şu ana kadar ban yemesi dışında bir açıklama göremedik ve haliyle Ahmet sevilen bir üye ve ne yaptı da ban aldı bunu sorgulayabilmek en doğal hakkımız yoksa bizimde soru sorarken herhangi bir art niyetimiz yok :)

Birde verilen cezalar ve sebepleri gizli kalamaz eğer gizli kalacaksa cezanın ne anlamı var. Ceza insanları caydırmak için kullanılan bir araçsa toplulukta ki kişilerde cezaların neden niye verildiğini bilmeli ki onlarda aynı hataya düşmesin yani cezayı alan kişiye bırakamaz siniz bu kararı!

• Beğen

Üst Alt