Tahir babanın yeni rütbesini kutluyoruz!! [TOTEM]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Verilen cezalar eski sistemde gözüküyordu.Bu sistemde görünmesi kararını @Ozan verebilir.Bunun dışında kişiye zaten açıklama mesajı gidiyor.
Ceza alan arkadaşımız hepimiz tarafında sevilen bir kişi olabilir bunun aksini idda etmiyorum.Ancak bunun detaylı açıklaması genel değil özele zaten yapıldığı için şahsi fikrim bu haliyle kişi ile yönetim arasında kalması daha doğru.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve İhtiyar007

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Verilen cezalar eski sistemde gözüküyordu.Bu sistemde görünmesi kararını @Ozan verebilir.Bunun dışında kişiye zaten açıklama mesajı gidiyor.
Ceza alan arkadaşımız hepimiz tarafında sevilen bir kişi olabilir bunun aksini idda etmiyorum.Ancak bunun detaylı açıklaması genel değil özele zaten yapıldığı için şahsi fikrim bu haliyle kişi ile yönetim arasında kalması daha doğru.
Cezaların gözükmesi iyi olur :oke:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben çok açık konuşan biri değilim. :bleh: @Nextman adminimiz gerekli cevabı vermiş. Ayrıca cezaların gözükmesine gelirsek; Onu "Site Hakkında" bölümümüzde belirtirseniz daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Nextman
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben çok açık konuşan biri değilim. :bleh: @Nextman adminimiz gerekli cevabı vermiş. Ayrıca cezaların gözükmesine gelirsek; Onu "Site Hakkında" bölümümüzde belirtirseniz daha iyi olacaktır.
iyi fikir :p :tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Neyse artık kalem kırılmış zaten yapacak birşey yok. Ama 1 ay ban alması garibime gitti yani agır bir suç işlemiş olması gerekir ki ahmet o karakterde bi insan değil yoksa herkes ceza alabilir yani o konuda bir itirazımız yok :)
Ceza acıklaması konusunda fikrim aynı ama herkese açık olmalı hatta bir bölüm bile açılmalı bunun için kimler ne sebeple ceza almış yani bu konuda şeffaf olmalı yönetim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yönetim olarak düşünceleriniz bizim icin önemli zira site hakkında bölümü mevcut.Konu açarak isteklerinizi bildirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Ozan

Ozan

Admin
Diğer konuda da belirttim bununla ilgili çalışma yapacağım arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, xavxmaxi, Nextman ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
@Dede

Invoke

Invoke

Üye
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları...

Üst Alt