Ya zaten sert bi kılıfla kullanıcam hangisini alırsam alayım. düştüğü zaman sorun teşkil etmez.Lakin ekranlar büyük olduğu için samsung'un ekranı sizin testinizin sonucu gibi olacaktır.Ama nokia Sağlamlık kalitesi açısından müşteri memnuniyeti açısından ve microsoftun geçmişi üzerinden düşünecek olursak.Nokia lumia 1520 daha hoş ve benim kullanım amacım açısından nokia daha iyi.note 3'ün özelliklerinin hepsini kullanamayacağım için az uzağım aslında samsung'dan. ve samsung takip ettiğim kadarıyla samsung batışa doğru gidiyor. yapacak hiç bişey kalmadı. nokia yükselişte ve olmaya devam edecek. bi kaç aydır takip ediyorum. O yüzden sanırım 15-20 gün daha bekleyip 1520'ye bakarım geldiğinde. eğer beklendiği ve söylendiği kadar harika bi cihaz değilse kararım ya Lg g2 ya note 3 9005 yada lumia 925 olacaktır. kullanmayacağın halde neden hala note 3 alternatifler arasında derseniz. 1650 tl'ye note 3'ü alıp kaydettirip kullanıyor olacağım zira öbür telefonlar da aynı fiyata. o yüzden en üst seviye telefonu almak amacıyla onu alırım. AMA 1520'Yİ BEKLİYORUM BAKALIM İNŞALLAH BEKLEDİĞİMİZ GİBİ ÇIKAR

biraz uzun oldu k.bakmayın

Teşekkür ederim cevabınız için. yararlı oldu .