Tavsiye Üst Düzey Telefon Tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
Üst Düzey Telefon Tavsiyesi.
Merhabalar ;
Nokia lumia 1520 Modeli ile Samsung note 3 N9005 Modeli arasında kaldım arkadaşlar.

Nokia'yı seçersem ocak ortasında gelecekmiş Türkiye'den alacağım.
Samsung'u seçersem Yurtdışından getirip kayıt ettireceğim.

Bana yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Benim için önemli olan noktalar;
Stabilite,Kamera,Sosyal ağların hızlı olması,Telefonun sağlam olması,Ve bi kaç oyunu rahat oynayabilmek.

Cep telefonları genel bölümüne konuyu açtım lakin cevap veren olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.

gekic43

Üye
Note 3 varken nokia yi dusunmeyin bile :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve By_Aximan
fuko08

fuko08

Üye
Note 3 ile daha çok oyunu daha iyi performansta oynarsın. Ama Ben olsam lumia alırdım. Çok hoş bir telefon. Samsunga hiç güvenmem :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bir kaç oyun diyor .wp mağazasında var demi bir kaç oyun :) valla iki telefonda stabil ama lumia ayrı Bi stabil :) kamerada konuşmaya gerek bile yok , hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
alical33

alical33

Üye
kamera ve stabillikte kesinlikle 1520 sosyal ağlarda wpde oturmaya başladı oyun olarak istediğiniz oyunlar nedir bilmediğim için bişey diyemem sağlamlıkta yine Nokia

luckysleven

luckysleven

Üye
note3 ve lumia : ) dikkatini çekerim lumia diyorum model bile yazmaya gerek yok çünkü hepsini toplasan bir note3 anca eder :evet:

• Beğen
Tepkiler: By_Aximan
braayn

braayn

Üye
lUMİA 1520 derim sağlamlık,stabilite ve kamera isteklerini hayli hayli karşılayacaktır.Oyun konusunda istediğin oyunlarla ilgili markette varmı yokmu kontrol edersin.Note 3 'de çok iyi bir cihaz ama yurt dışından getirip kayıt vs vs ile uğraşma bekle ocak aynı 1520 Al canavar gibi kullan derim .
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
note3 ve lumia : ) dikkatini çekerim lumia diyorum model bile yazmaya gerek yok çünkü hepsini toplasan bir note3 anca eder :evet:
hahhahahahahdhdhdhdhdhaa

:zuhaha::hehe::muha:note 3 mü?bu resim tek başına her şeyi anlatıyor tabiki lumia1520 sen 520 anlafın galiba

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar wp stabil stabil diyorlar ama çok büyük kandırmaca girip kendi forumlarını okuyun anlarsınız ve ben her türlü note 3 diyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
ben androidi övmüyorum kardeşim ben note3 ü övüyorum ben samsung yada nokia kavgasıda yapmıyorum ben note3 ve lumia karşılaştırması yapıyorum ve note3 diyorum :oke:

Yönetici tarafından düzenlendi:
braayn

braayn

Üye
şuanda herkes kendi fikrini ortaya koyuyor gayet normal zaten note 3 e kotu diyende yok 1520'de iki telefonda şık ve güzel.Note 2 ve Note 3 öyle çok kasan cihazlar değil bence kimse kimseyi kandırmasın .
WP olarak da 1520 muhteşem bir cihaz 1520 ile note 3 kardeş cihazlar ayrı sistemlerin cihazlarıda olsa büyük ekran sevdalılarının vazgeçilmezleri oldular ve olacaklar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Birbirinize sataşmayı kendiniz bırakırsınız diye düşünüyorum. :kahve:

sopa:

• Beğen
Tepkiler: alical33
PureFood

PureFood

Üye
arkadaşım ömürlük cihaz istiyorsan 1520yi al ve rahatına bak. Arkana bakmazsın lumia varken. Hele 1520. Karalama kampanyasına tam gaz devam ediyor bazı arkadaşlar. Android istiyorsan da Nexus 5 haricindekilerin hepsi çöptür.
not: yorumlarım sadece beni bağlar. Benim fikrim budur.

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar wp stabil stabil diyorlar ama çok büyük kandırmaca girip kendi forumlarını okuyun anlarsınız ve ben her türlü note 3 diyorum
neresi kandırmaca kullandığım gördüğüm şeyi foruma bakarak mı ifade edecem stabilmi değilmi diye androidi bir ay stabil kullanabilirsn uygulama yükledikçe hantallaşır ve kasar hle ki samsungun arayuzu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence büyük ekranlı cep telefonu deyince insanların aklına ilk gelen cihaz tabiiki note 2 ve note 3 tür.ikiside gayet güzel cihazlar dır.yalnız lumia 1520 işletim sistemi ve kamera kalitesi ile birde cihazda kullanılan malzeme kalitesi ile bir adım öne çıkıyor

• Beğen
By_Aximan

By_Aximan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bakıyorum yorum yazan profillere de android bi telefon kullanan note 3 diyor.
wp8 kullanan arkadaşla ise 1520 diyor. yani hangi telefon kullanıcısı daha çok yorum yaparsa o galip gelicek demektir.yani yanlış seçim olur diye düşünüyorum ve kafam karışık. ikisine bakıyorum yakın donanımlar kulanım kolaylığı yakın özellikler yakın. ama uzun ömürlülük açısından kararımı veremedim ocakta 1520 gelecek. ve note3 n9005 de türkçe dil desteği yokmuş gibi bi yorum okumuştum doğrumu bu. teşekkür ederim. bütün yorumları okuyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ikisinin donanımı aynı düşün. işlemci filan. ve s4 ün 8 çekirdekte yapamadığını lumia 920 2 çekirde yapıyor. bu iki cihazın arasındaki farkı sen düşün. hem lumia 1520 daha şık ve rengarenk. bu kişisel bir şey tabiki. kamerası zaten daha iyi. sağlamlıktada Nokia. sosyal ağlarda zaten sıkıntı çekmezsin ki ben bir senedir hiç bir sıkıntım olmadı lumia 920 de. facebook twitter filan. bende her türlü 1520 al.

• Beğen
Fatic

Fatic

Üye
Kamera konusunda 1520 daha iyi olabilirde wpnin stabilitesi tartşılır iostan daha stabil bir sistem deniyor ama son olarak GTA san andreasta bunu gördük 512mb ramli 4s kasmadan calstırıyor wp 512mb cihazlar oyunu vermiyor bile.

Takipçi Satın Al

Üst Alt