Otomatik fotoğraf çekimlerinde ne çıkarsa bahtınıza manuel takılmaya çalışın.biz mi hata yapıyoruz anlamadım ki otomatik mi iyi yoksa elle yapılan ayarlama mı daha iyi ben genellikle oto kullanıyorum ama bu sorun çok moralimi bozdu
sen seti tamamlamışsın ozamanBen gayet memnunum halimden kamera tutucuyu takıyorum tripota akıyor resmen mübarek fakat genede black güncellemesini heyecanla bekliyorum güzel bir deneyim olacak![]()

Lumia 1020 dışında aldıklarımı görmek istemezsin Pier Carden'den çanta aldım onunla geziyorumsen seti tamamlamışsın ozaman![]()

foto çek paylaşta görelim ya merak ettim aksesuarlarınıLumia 1020 dışında aldıklarımı görmek istemezsin Pier Carden'den çanta aldım onunla geziyorum![]()

Hazırlıyayım o zaman çekip atıcamfoto çek paylaşta görelim ya merak ettim aksesuarlarını![]()

tamam bekliyorumHazırlıyayım o zaman çekip atıcam![]()

Fotoğrafı S3 ile çektim ondan çok dandik![]()

Kardeşim resimde bir aparat var ya bir ucu telefona diğer ucu flaş bellek için bizim telefon görmüyor ya flaş bellek nasıl yapacağız ?wooooow
Alical33 istedi kardeşim vallaAbi şimdi Olmayanlarda var yani![]()

abi o dediğiniz OTG kablo oluyor şu an telefonlarımızın OTG desteği yok. Büyük ihtimalle dosya yöneticisi geldiğinde görecek ancakKardeşim resimde bir aparat var ya bir ucu telefona diğer ucu flaş bellek için bizim telefon görmüyor ya flaş bellek nasıl yapacağız ?
Alical33 istedi kardeşim valla![]()
Anladım hazırda dursun o zamanabi o dediğiniz OTG kablo oluyor şu an telefonlarımızın OTG desteği yok. Büyük ihtimalle dosya yöneticisi geldiğinde görecek ancak

iyiymiş senin ekipmanFotoğrafı S3 ile çektim ondan çok dandik![]()

Yani memnunumiyiymiş senin ekipman![]()