İpucu Lumia 920 Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
nsu'ya düştüğü zaman anında kurup kamerayı denicem :)

alical33

alical33

Üye
ben black gelene kadar almış olurum heralde 1520 yi :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben gayet memnunum halimden kamera tutucuyu takıyorum tripota akıyor resmen mübarek fakat genede black güncellemesini heyecanla bekliyorum güzel bir deneyim olacak :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
biz mi hata yapıyoruz anlamadım ki otomatik mi iyi yoksa elle yapılan ayarlama mı daha iyi ben genellikle oto kullanıyorum ama bu sorun çok moralimi bozdu

Akhtoher

Akhtoher

Üye
biz mi hata yapıyoruz anlamadım ki otomatik mi iyi yoksa elle yapılan ayarlama mı daha iyi ben genellikle oto kullanıyorum ama bu sorun çok moralimi bozdu
Otomatik fotoğraf çekimlerinde ne çıkarsa bahtınıza manuel takılmaya çalışın.

alical33

alical33

Üye
Ben gayet memnunum halimden kamera tutucuyu takıyorum tripota akıyor resmen mübarek fakat genede black güncellemesini heyecanla bekliyorum güzel bir deneyim olacak :)
sen seti tamamlamışsın ozaman :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625 kullanıyom Nokia camera ile çekiyorum öyle bir sıkıntı yok

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Fotoğrafı S3 ile çektim ondan çok dandik :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, alical33 ve sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
wooooow

sekajmer

sekajmer

Üye
Kardeşim resimde bir aparat var ya bir ucu telefona diğer ucu flaş bellek için bizim telefon görmüyor ya flaş bellek nasıl yapacağız ?
Alical33 istedi kardeşim valla :D
abi o dediğiniz OTG kablo oluyor şu an telefonlarımızın OTG desteği yok. Büyük ihtimalle dosya yöneticisi geldiğinde görecek ancak

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Pro cam ile nokia camera arasında fark var mı sizce ? çektikten sonra fotoğrafın bozulma nedeni nokia camera olabilir mi ?