evet öyleAltta kontrol tuşları eldiven algılamıyor sizdede böyle mi
evet öyle
sizin telefonunuz da ekran filmi takılı mı
jlatin var mı ?Lumia 1020 bu konuda herhangi bir sıkıntı yok.
Hayır.jlatin var mı ?
jlatin takmanı öneririm ekran kirleniyo felanHayır.
Jelatin kullanmaktansa 2 yılda bir ekran üstünü değiştiririm 180 liraya daha iyi orjinallik iyidir ayrıca jelatini telefon açıkken taktıysanız sapıtması normal cihaz kapalı iken takmak gerekiyor eğer kapalıyken taktıysanız bilemiyorum.jlatin takmanı öneririm ekran kirleniyo felan
heralde jlatinden kaynaklı takmadan önce yoktu
Şuana kadar hiç takmadım.Jelatin kullanmaktansa 2 yılda bir ekran üstünü değiştiririm 180 liraya daha iyi orjinallik iyidir ayrıca jelatini telefon açıkken taktıysanız sapıtması normal cihaz kapalı iken takmak gerekiyor eğer kapalıyken taktıysanız bilemiyorum.
En iyisini yapmışsın kardeşim. Alıyoruz 2 bin liraya telefon 10 liralık jelatine dokunmak saçma yani sonuçta adam Gorilla Glass 3 ekran koymuşŞuana kadar hiç takmadım.

G glass 3 oldugu zaman jelatinin pek anlamı kalmıyor. Telefonda haylen 1 çizik yokEn iyisini yapmışsın kardeşim. Alıyoruz 2 bin liraya telefon 10 liralık jelatine dokunmak saçma yani sonuçta adam Gorilla Glass 3 ekran koymuş![]()

Aynen öyleG glass 3 oldugu zaman jelatinin pek anlamı kalmıyor. Telefonda haylen 1 çizik yok![]()

jlatini ekranı korumak için takmadım ekran kirleniyor sonuçlarak gorilla glas 3 de kirleniyorEn iyisini yapmışsın kardeşim. Alıyoruz 2 bin liraya telefon 10 liralık jelatine dokunmak saçma yani sonuçta adam Gorilla Glass 3 ekran koymuş![]()

arkadaşlar bende jelatin takmıyorum ama o gorilla glass işine pek güvenmeyin, bence hiç abartıldığı kadar dayanıklı bir cam değil. Ama dikkatli kullanırsanız zaten hiç bir şey olmaz cama