Öneri Alttaki Kontrol Tuşları

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki Kontrol Tuşları
Altta kontrol tuşları eldiven algılamıyor sizdede böyle mi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1020 bu konuda herhangi bir sıkıntı yok.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
jlatin takmanı öneririm ekran kirleniyo felan

heralde jlatinden kaynaklı takmadan önce yoktu
Jelatin kullanmaktansa 2 yılda bir ekran üstünü değiştiririm 180 liraya daha iyi orjinallik iyidir ayrıca jelatini telefon açıkken taktıysanız sapıtması normal cihaz kapalı iken takmak gerekiyor eğer kapalıyken taktıysanız bilemiyorum.

respection123

Üye
Jelatin kullanmaktansa 2 yılda bir ekran üstünü değiştiririm 180 liraya daha iyi orjinallik iyidir ayrıca jelatini telefon açıkken taktıysanız sapıtması normal cihaz kapalı iken takmak gerekiyor eğer kapalıyken taktıysanız bilemiyorum.
Şuana kadar hiç takmadım.

Akhtoher

Akhtoher

Üye

respection123

Üye
En iyisini yapmışsın kardeşim. Alıyoruz 2 bin liraya telefon 10 liralık jelatine dokunmak saçma yani sonuçta adam Gorilla Glass 3 ekran koymuş :D
G glass 3 oldugu zaman jelatinin pek anlamı kalmıyor. Telefonda haylen 1 çizik yok :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
En iyisini yapmışsın kardeşim. Alıyoruz 2 bin liraya telefon 10 liralık jelatine dokunmak saçma yani sonuçta adam Gorilla Glass 3 ekran koymuş :D
jlatini ekranı korumak için takmadım ekran kirleniyor sonuçlarak gorilla glas 3 de kirleniyor :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kaliteli bir bez al sende benim gibi daha güzel oluyor pırıl pırıl cam :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
bez var ama aldık bikere hemde 5 tlye ;) memnunum

win8l

Üye
arkadaşlar bende jelatin takmıyorum ama o gorilla glass işine pek güvenmeyin, bence hiç abartıldığı kadar dayanıklı bir cam değil. Ama dikkatli kullanırsanız zaten hiç bir şey olmaz cama

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar bende jelatin takmıyorum ama o gorilla glass işine pek güvenmeyin, bence hiç abartıldığı kadar dayanıklı bir cam değil. Ama dikkatli kullanırsanız zaten hiç bir şey olmaz cama

ok

hakimnokta

hakimnokta

Üye
jelatin takmadan kullandığım zaman ekran çok çabuk kirleniyor aynı zaman da bence jelatin ekrandan daha kaygan kullanımı kolay

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Jelatin önemli, dandik bir jelatin yüzünden bazı özelliklerin çalışmadığına çok şahit olduk bu forumda. Jelatinini çıkaran arkadaşın derdinden kurtulduğuna bir kezde ben canlı şahit oldum. Bu yüzden ya kaliteli malzeme kullanın yada hiç kullanmayın.

• Beğen
Tepkiler: win8l
serinaga

serinaga

Üye
İlk 6 ay jelatin kullanmadım, sonra birkaç defa düşürdüm telefonu, birşey olmamıştı ama tırstım ve jelatin taktım, neredeyse 6 aydır kullanıyorum ve bir sıkıntı olmadı, ama yakında sökmeyi düşünüyorum, tekrar orijinale döneceğim ...

Üst Alt