nexus 4 ün hafızası sorun çıkartırmıNexus 4 daha ustun cihaz SP de iyi ama bence Nexus 4 tercih et![]()
sonyin o tft ekranına para basamıcam valla ilk önce o ekrandan kurtulsunlar
nexus 4 ün hafızası sorun çıkartırmı
nexus 4 almalısın. hafıza sorun olursa lg optimus g ve g proyu öneririm
g nin 32 gb hafızası vardı amaOptimus Gde de var hafıza sorunu.

g nin 32 gb hafızası vardı ama![]()
Yine de +kamera +ekran +tasarım +güncelleme hariç her şey =P 
Sen olsan hangisini alırdın?Evet, demek istediğim yine hafıza kartı girişi yok.Yine de +kamera +ekran +tasarım +güncelleme hariç her şey =P
![]()

Birde Ben Bu telefonu 3 sene kullancamOptimus G![]()
o yüzden nexus 4 de hafıza kartı sorunu olur . birde lg optimus g bütçemi aşıyor en kötüsü 1200 o yüzden
sony'e sıcak bakıyorumda hafta sonu gidip deneyim telefonları sipariş veririm internetten 
Birde Ben Bu telefonu 3 sene kullancamo yüzden nexus 4 de hafıza kartı sorunu olur . birde lg optimus g bütçemi aşıyor en kötüsü 1200 o yüzden
sony'e sıcak bakıyorumda hafta sonu gidip deneyim telefonları sipariş veririm internetten
![]()
Aynen Dediğin gibi Deneyelim3 sene kullanacaksın hafızayı düşünüyorsun da güncellemeyi düşünmüyorsun SP'nin desteğinin kesilmesine aylar var, Nexus 4 öyle değil. Aynen önce dene, gör.

Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim
nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?
bende tablet olduğundan müzik ve kameraya önem verip SP alırdım. Karar sizin 
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?
eğer root yapacaksanız telefona SP nin + sı var. yok bulaşmak diyorsanız nexus 4 . ikisi de 4.4 güncellenmesini alacak. SP bin kamera ve müzik deneyimi daha iyidir ama nexus 4 te de fazladan çekirdekler varbende tablet olduğundan müzik ve kameraya önem verip SP alırdım. Karar sizin
D