Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
sonyin o tft ekranına para basamıcam valla ilk önce o ekrandan kurtulsunlar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Benimde Kafama Nexus 4 Yatıyo da sonynin tasarımı çok iyi

Berk E.

Üye
Nexus 4 daha ustun cihaz SP de iyi ama bence Nexus 4 tercih et :)

caglar b

caglar b

Üye
nexus 4 almalısın. hafıza sorun olursa lg optimus g ve g proyu öneririm

Invoke

Invoke

Üye
nexus 4 almalısın. hafıza sorun olursa lg optimus g ve g proyu öneririm

Optimus Gde de var hafıza sorunu.Gerçi ben yine de optimus g'yi nexus4'e tercih ederim. Yakın fiyata bulunuyorsa optimus g daha mantıklı bence. Tabi güncellemeyi unutacaksın nexusu unutunca =P

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Birde Ben Bu telefonu 3 sene kullancam :D o yüzden nexus 4 de hafıza kartı sorunu olur . birde lg optimus g bütçemi aşıyor en kötüsü 1200 o yüzden :D sony'e sıcak bakıyorumda hafta sonu gidip deneyim telefonları sipariş veririm internetten :D

Invoke

Invoke

Üye
Birde Ben Bu telefonu 3 sene kullancam :D o yüzden nexus 4 de hafıza kartı sorunu olur . birde lg optimus g bütçemi aşıyor en kötüsü 1200 o yüzden :D sony'e sıcak bakıyorumda hafta sonu gidip deneyim telefonları sipariş veririm internetten :D

3 sene kullanacaksın hafızayı düşünüyorsun da güncellemeyi düşünmüyorsun SP'nin desteğinin kesilmesine aylar var, Nexus 4 öyle değil. Aynen önce dene, gör.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
3 sene kullanacaksın hafızayı düşünüyorsun da güncellemeyi düşünmüyorsun SP'nin desteğinin kesilmesine aylar var, Nexus 4 öyle değil. Aynen önce dene, gör.
Aynen Dediğin gibi Deneyelim :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
enterneoll

enterneoll

Üye
nexus 4 veya lg g2

Invoke

Invoke

Üye
nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim

Nasıl almaz? 1 yılda nexus desteği kesiliyor mu? =P Nexus 6 gelmeden google desteği kesilmez sonrasında da custom romlar yine devam eder.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?

eğer root yapacaksanız telefona SP nin + sı var. yok bulaşmak diyorsanız nexus 4 . ikisi de 4.4 güncellenmesini alacak. SP bin kamera ve müzik deneyimi daha iyidir ama nexus 4 te de fazladan çekirdekler var :D bende tablet olduğundan müzik ve kameraya önem verip SP alırdım. Karar sizin :D

D
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?

Invoke

Invoke

Üye
eğer root yapacaksanız telefona SP nin + sı var. yok bulaşmak diyorsanız nexus 4 . ikisi de 4.4 güncellenmesini alacak. SP bin kamera ve müzik deneyimi daha iyidir ama nexus 4 te de fazladan çekirdekler var :D bende tablet olduğundan müzik ve kameraya önem verip SP alırdım. Karar sizin :D

D

İkisi de 4.4 güncellemesi alacak, kısmı yanlış olmuş. Nexus 4, 4.4 alalı çok oldu 4.4.2 dağıtılmaya başlandı, SP 4.4 hala alacak 4.2.2 kullanıyor.
Ayrıca SP'nin güncelleme ömrü çabuk dolacak Nexus 4 daha öyle olmayacak.

Üst Alt