alical33
Üye
global sürüm olacağı tahmin edildiği için büyük ihtimalle satışa sunulacak hatta kesi bile denebilirtürkiyedede satışa sunulurmu peki
global sürüm olacağı tahmin edildiği için büyük ihtimalle satışa sunulacak hatta kesi bile denebilirtürkiyedede satışa sunulurmu peki
bekliyoruz bakalım tasarımı bana sorsalar s4 gibi bir klasik yapmalarını öneririm s4 Android platformunda mükemmel bir cihaz abartısı yok cartı curtu yok
bununda lumialar içerisinde öyle olmasını isterims4 un ergonomisini beğenmiyorum ben elde tutuş için pek iyi değil düşmeye çok müsait benceincelik önemli bence en az 8mm olması gerek tutulması için mesela 925 çok ince geliyor bana 8.5mm olmasına rağmenbekliyoruz bakalım tasarımı bana sorsalar s4 gibi bir klasik yapmalarını öneririm s4 Android platformunda mükemmel bir cihaz abartısı yok cartı curtu yok
bununda lumialar içerisinde öyle olmasını isterim
ben 1520 ye devam kılıf aldım çinden bugün geldi kılıfı bile çok ince kendide geleydi bi artık![]()
Nokia onu halleder o kolay fakat ince yapması gerek 1320 9.9mm galiba ve çok kalın bir kılıf taksan 10.5-11mm olur . S4 ten kastım 5" ve 7.6 mm fakat 925 ile aynı neredeyse ve çok başarılı bir cihaz . 925te aynen dediğiniz gibi düşmeye müsait bir tel . Fakat düşünsenize 5.2 inç 9.8 mm 190 gram bir telefons4 un ergonomisini beğenmiyorum ben elde tutuş için pek iyi değil düşmeye çok müsait bence
))) inş güzel olurda alırızali bende 1520 alıcam ama sen kılıfını çinden sipariş nerden nasıl verdin acaba birde sana zahmet kılıfın resmini koyabilir misin ?
bekleyip görelim bakalım nokia nasıl bir tasarım yapacak 920 deki tasarım gerçekten çok güzel bence ele tam oturuyor benzer bir yapıda ince ve hafif yaparsa çok büyük beğeni toplarNokia onu halleder o kolay fakat ince yapması gerek 1320 9.9mm galiba ve çok kalın bir kılıf taksan 10.5-11mm olur . S4 ten kastım 5" ve 7.6 mm fakat 925 ile aynı neredeyse ve çok başarılı bir cihaz . 925te aynen dediğiniz gibi düşmeye müsait bir tel . Fakat düşünsenize 5.2 inç 9.8 mm 190 gram bir telefon))) inş güzel olurda alırız

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kılıfı buradan aldım bakabilirsin
çok beğendim ben kesinlikle öneririm ekran koruyucuda var içinde 22 23tl ye falan denk geliyor 15 günde falab geldi
bekleyip görelim bakalım nokia nasıl bir tasarım yapacak 920 deki tasarım gerçekten çok güzel bence ele tam oturuyor benzer bir yapıda ince ve hafif yaparsa çok büyük beğeni toplar![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kılıfı buradan aldım bakabilirsin
çok beğendim ben kesinlikle öneririm ekran koruyucuda var içinde 22 23tl ye falan denk geliyor 15 günde falab geldi
bekleyip görelim bakalım nokia nasıl bir tasarım yapacak 920 deki tasarım gerçekten çok güzel bence ele tam oturuyor benzer bir yapıda ince ve hafif yaparsa çok büyük beğeni toplar![]()

dışardan getirtme imkanım yok geldiği gün almayı planlıyorumanldım evet güzelmiş gerçekten sen 1520'i TR'ye gelincemi alacaksın yoksa Dışardanmı getireceksin ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden 1520 alsak gelmez herhalde ..
sitedeki satıcı gönderir ama hem çinin operatör ağı yapısıyla bizimki farklı diye biliyorum hemde gümrükte takılır 200 dolar mı 300 dolar mı ne sınır var yurtdışından alışverişlerde öyle biliyormhakkında kısmına bakarsak eğer ki tüm dünya ya kargo varsa gelir![]()
nokia tr 2014 ilk çeyrek diyor ya ocak şubat gibi bekliyorum benanladım beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan .TRye tahmini ne zaman gelir acaba Aralık sonu ocak başı ?

Valla beni sinirlendiriyorlar ama haaaAdam gibi çıkartın şu 5"lik Lumia'yı da işimize gücümüze bakalım arkadaş, bu ne ya böyle
Giderek beni soğutuyorlar wpden haberleri yok abdilerin
![]()

Adaş sabır sabır da bir yere kadar yahuİlla saçma sapan cihazlar çıkartacaz diye uğraşıyor bu nokia! Valla hazır 920nin fiyatı düşmüşkene 1000tlye gidip alasım var
![]()