Haber 5.2″lik Rm-964 Kodlu Yeni Lumia Amiral Gemisi Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
oo oo zaman bu süper bir haber hem 4 çekirdekli hemde çok iyi 1020'nin bazı alternatif aramayı düşünmüştüm bu çok güzel hemde 5'2 inç

sekajmer

sekajmer

Üye
incelik önemli bence en az 8mm olması gerek tutulması için mesela 925 çok ince geliyor bana 8.5mm olmasına rağmen :D bekliyoruz bakalım tasarımı bana sorsalar s4 gibi bir klasik yapmalarını öneririm s4 Android platformunda mükemmel bir cihaz abartısı yok cartı curtu yok :D bununda lumialar içerisinde öyle olmasını isterim

alical33

alical33

Üye
incelik önemli bence en az 8mm olması gerek tutulması için mesela 925 çok ince geliyor bana 8.5mm olmasına rağmen :D bekliyoruz bakalım tasarımı bana sorsalar s4 gibi bir klasik yapmalarını öneririm s4 Android platformunda mükemmel bir cihaz abartısı yok cartı curtu yok :D bununda lumialar içerisinde öyle olmasını isterim
s4 un ergonomisini beğenmiyorum ben elde tutuş için pek iyi değil düşmeye çok müsait bence

braayn

braayn

Üye
ben 1520 ye devam kılıf aldım çinden bugün geldi kılıfı bile çok ince kendide geleydi bi artık :D

ali bende 1520 alıcam ama sen kılıfını çinden sipariş nerden nasıl verdin acaba birde sana zahmet kılıfın resmini koyabilir misin ?

sekajmer

sekajmer

Üye
s4 un ergonomisini beğenmiyorum ben elde tutuş için pek iyi değil düşmeye çok müsait bence
Nokia onu halleder o kolay fakat ince yapması gerek 1320 9.9mm galiba ve çok kalın bir kılıf taksan 10.5-11mm olur . S4 ten kastım 5" ve 7.6 mm fakat 925 ile aynı neredeyse ve çok başarılı bir cihaz . 925te aynen dediğiniz gibi düşmeye müsait bir tel . Fakat düşünsenize 5.2 inç 9.8 mm 190 gram bir telefon :)))) inş güzel olurda alırız

alical33

alical33

Üye
ali bende 1520 alıcam ama sen kılıfını çinden sipariş nerden nasıl verdin acaba birde sana zahmet kılıfın resmini koyabilir misin ?

kılıfı buradan aldım bakabilirsin

çok beğendim ben kesinlikle öneririm ekran koruyucuda var içinde 22 23tl ye falan denk geliyor 15 günde falab geldi
Nokia onu halleder o kolay fakat ince yapması gerek 1320 9.9mm galiba ve çok kalın bir kılıf taksan 10.5-11mm olur . S4 ten kastım 5" ve 7.6 mm fakat 925 ile aynı neredeyse ve çok başarılı bir cihaz . 925te aynen dediğiniz gibi düşmeye müsait bir tel . Fakat düşünsenize 5.2 inç 9.8 mm 190 gram bir telefon :)))) inş güzel olurda alırız
bekleyip görelim bakalım nokia nasıl bir tasarım yapacak 920 deki tasarım gerçekten çok güzel bence ele tam oturuyor benzer bir yapıda ince ve hafif yaparsa çok büyük beğeni toplar :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye

çok beğendim ben kesinlikle öneririm ekran koruyucuda var içinde 22 23tl ye falan denk geliyor 15 günde falab geldi
bekleyip görelim bakalım nokia nasıl bir tasarım yapacak 920 deki tasarım gerçekten çok güzel bence ele tam oturuyor benzer bir yapıda ince ve hafif yaparsa çok büyük beğeni toplar :)

anldım evet güzelmiş gerçekten sen 1520'i TR'ye gelincemi alacaksın yoksa Dışardanmı getireceksin ?

sekajmer

sekajmer

Üye

:evet:

braayn

braayn

Üye
bu siteden 1520 alsak gelmez herhalde ..

sekajmer

sekajmer

Üye
hakkında kısmına bakarsak eğer ki tüm dünya ya kargo varsa gelir :)

alical33

alical33

Üye
anldım evet güzelmiş gerçekten sen 1520'i TR'ye gelincemi alacaksın yoksa Dışardanmı getireceksin ?
dışardan getirtme imkanım yok geldiği gün almayı planlıyorum
bu siteden 1520 alsak gelmez herhalde ..

hakkında kısmına bakarsak eğer ki tüm dünya ya kargo varsa gelir :)
sitedeki satıcı gönderir ama hem çinin operatör ağı yapısıyla bizimki farklı diye biliyorum hemde gümrükte takılır 200 dolar mı 300 dolar mı ne sınır var yurtdışından alışverişlerde öyle biliyorm

sekajmer

sekajmer

Üye
bence en iyisibeklemek

braayn

braayn

Üye
anladım beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan .TRye tahmini ne zaman gelir acaba Aralık sonu ocak başı ?

alical33

alical33

Üye
anladım beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan .TRye tahmini ne zaman gelir acaba Aralık sonu ocak başı ?
nokia tr 2014 ilk çeyrek diyor ya ocak şubat gibi bekliyorum ben

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada GSMarena'da cihazın daha önceden hakkında söylentiler duyulan 720p ekranlı, Snapdragon 400 ve Adreno 305'li Lumia 825 olabileceği belirtilmiş. Yani amiral gemi yerine orta-üst segmentten bir cihaz da olabilir. :hmmm

Kimi yerde de fiyatının yüksekliğinden dolayı Full HD ekranlı, Snapdragon 800'lü, alüminyum kasalı bir amiral gemi cihazı olabileceği söyleniyor, enteresan...

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla beni sinirlendiriyorlar ama haaa:box:bann::gun1:Adam gibi çıkartın şu 5"lik Lumia'yı da işimize gücümüze bakalım arkadaş, bu ne ya böyle:seytan::off::pro::hakem:Giderek beni soğutuyorlar wpden haberleri yok abdilerin:sinir:birak:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla beni sinirlendiriyorlar ama haaa:box:bann::gun1:Adam gibi çıkartın şu 5"lik Lumia'yı da işimize gücümüze bakalım arkadaş, bu ne ya böyle:seytan::off::pro::hakem:Giderek beni soğutuyorlar wpden haberleri yok abdilerin:sinir:birak:

Sabrın sonu selamettir...
Sabır acıdır, ama meyvesi tatlıdır...

Az daha sabır :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: alical33 ve OttomaN TigeR
ÖEY

ÖEY

Üye
Adaş sabır sabır da bir yere kadar yahu :D İlla saçma sapan cihazlar çıkartacaz diye uğraşıyor bu nokia! Valla hazır 920nin fiyatı düşmüşkene 1000tlye gidip alasım var :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Adaş sabır sabır da bir yere kadar yahu :D İlla saçma sapan cihazlar çıkartacaz diye uğraşıyor bu nokia! Valla hazır 920nin fiyatı düşmüşkene 1000tlye gidip alasım var :D

Kıyma o paraya, ileride çok değerli bir yatırımın parçası olacak. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: alical33 ve OttomaN TigeR

Üst Alt