yok kardeş tuşların olduğu yer çok çirkinSamsung S4 Active aldım çok memnunum kardeşim tavsiye ederim.![]()
s4miniyi eledim one mini haberini de okudum oda gitti zaten note2 eskiyo bu durumda s4ten aşağı telefon almıcam :Ibence yılbaşı çıksın aradan şöyle ocak sonuna doğru daha da düşer diye düşünüyorum one miniyi ele s4 miniden 350 lira pahalı ve donanım olarak çok gerisinde ayrıca yasaklanacak söylentileri var. Bana kalırsa note 2 al
Htc one x + öneririmyok kardeş tuşların olduğu yer çok çirkin
s4miniyi eledim one mini haberini de okudum oda gitti zaten note2 eskiyo bu durumda s4ten aşağı telefon almıcam :I
g2 varken miyok kardeş tuşların olduğu yer çok çirkin
s4miniyi eledim one mini haberini de okudum oda gitti zaten note2 eskiyo bu durumda s4ten aşağı telefon almıcam :I
z1 miniyi de bekleyebilirsinnote2 tercihim olur ben android alacaksam samsung alıcamHtc one x + öneririm
LG de güncellemenin ne olacağı belli değil ama hoşuma gidiyor ekran falan müthiş kasa kalitesi de iyig2 varken miz1 miniyi de bekleyebilirsin
Onun fiyat ne kadarLG G Pro da guzel cihaz.
Onun fiyat ne kadar
g pro da s4 çakması olmuşg2 mi iyi o mu bilemiyom incelemedim tam

Büyük ekran tercihin ise bilememnote2 tercihim olur ben android alacaksam samsung alıcam
LG de güncellemenin ne olacağı belli değil ama hoşuma gidiyor ekran falan müthiş kasa kalitesi de iyi

)