Benide telden gecemessiniz :D
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: Isteyenle yarisa girerim Genişletmek için tıkla ... Telde mi Telde güvenmiyom kendime ya
AnıL-D' Alıntı: Isteyenle yarisa girerim Genişletmek için tıkla ... Telde mi Telde güvenmiyom kendime ya
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: Owerty benim Genişletmek için tıkla ... Bayadr F kullanmyorum bende ya pcde yada telde Ben laptopa bile F takmştm öğrenmek için şimdi unuttum Ona alışnca Q yu unutmuştum
AnıL-D' Alıntı: Owerty benim Genişletmek için tıkla ... Bayadr F kullanmyorum bende ya pcde yada telde Ben laptopa bile F takmştm öğrenmek için şimdi unuttum Ona alışnca Q yu unutmuştum
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: Himm yavassin gene Genişletmek için tıkla ... Ya aslnda ben F kullancam hepde simdi evde bi pc kaldı onuda sürekli tak çkar tak çkar yoruyo
AnıL-D' Alıntı: Himm yavassin gene Genişletmek için tıkla ... Ya aslnda ben F kullancam hepde simdi evde bi pc kaldı onuda sürekli tak çkar tak çkar yoruyo
marist Üye İlyas' Alıntı: As Genişletmek için tıkla ... Artık kimse yok buralar da. Eskiden tıkır tıkır mesaj yağardı buraya okumaya yetişemezdin üste üste mesajlar,kalabalık vs ama kimse kalmadı nedense.
İlyas' Alıntı: As Genişletmek için tıkla ... Artık kimse yok buralar da. Eskiden tıkır tıkır mesaj yağardı buraya okumaya yetişemezdin üste üste mesajlar,kalabalık vs ama kimse kalmadı nedense.
-LiveYourLife- Üye Merhaba arkadaşlar. Meşhur gececi başlığımız hala duruyor. Az mı muhabbet ederdik buralarda eskiden.
marist Üye -LiveYourLife-' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Meşhur gececi başlığımız hala duruyor. Az mı muhabbet ederdik buralarda eskiden. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Hosgeldin. Aynen ama kimse kalmadı ya eski diyoruz ama inşallah eskide kalmaz.
-LiveYourLife-' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Meşhur gececi başlığımız hala duruyor. Az mı muhabbet ederdik buralarda eskiden. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Hosgeldin. Aynen ama kimse kalmadı ya eski diyoruz ama inşallah eskide kalmaz.
-LiveYourLife- Üye Sabaha kadar muhabbet ettiğimizi bilirim yahu. 3-4 sayfa geri giderdik bir de mesajımızın cevabını bulabilmek için.
Sabaha kadar muhabbet ettiğimizi bilirim yahu. 3-4 sayfa geri giderdik bir de mesajımızın cevabını bulabilmek için.
marist Üye -LiveYourLife-' Alıntı: Sabaha kadar muhabbet ettiğimizi bilirim yahu. 3-4 sayfa geri giderdik bir de mesajımızın cevabını bulabilmek için. Genişletmek için tıkla ... Aynen bir türlü yetişemezdik. Hele mobilde olunca
-LiveYourLife-' Alıntı: Sabaha kadar muhabbet ettiğimizi bilirim yahu. 3-4 sayfa geri giderdik bir de mesajımızın cevabını bulabilmek için. Genişletmek için tıkla ... Aynen bir türlü yetişemezdik. Hele mobilde olunca