Yardım "beğen" Butonu Kullanımı Mecburimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
"beğen" Butonu Kullanımı Mecburimi ?
Artık konuyu beğenmeden dosya indiremicek miyiz ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

0MG90

0MG90

Üye
Bende de oldu öyle 2-3 kere beğendim indirdim sonra geri aldım :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, theeternal, AndrOmer ve 3 diğerleri
Ozan

Ozan

Admin
Evet yeni bir uygulama.

Eklentiyi muhtemelen beğendiyseniz çekiyor oldugunuzu düşünürsek, beğenmenizin konu sahibine bildirim olarak gitmesi emeğe saygı açısından önemli bir olgu.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy, OttomaN TigeR, xavxmaxi ve 7 diğerleri
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Ne diyelim hayırlı olsun Ozan abi. Sen iyisini bilirsin ellerine sağlık. Bunlar da yeni heralde. :)

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Türe ve GDDR5
pRime.

pRime.

Üye
Mad EagLe' Alıntı:
Evet böyle birşey yeni eklendi siteye. Şöyleki her üye aktif değil sadece sömürgeci mantığıyla siteyi kullananlar elbetteki var ve olacak. Sizin hit alan dediğiniz sitelerin arasında davetiye sistemiyle çalışan siteler var ya da download için upload zorunluluğu getiren siteler var. Hit olan sitelerin hiçbirinin bunu yapmadığını da belirtmişsiniz. Doğrudur veya yanlıştır lakin şu var her site aynı olmak zorunda değil. Sizin de bildiğiniz gibi web siteleri özgün olmak zorunda bu da maxicep farkı diyelim :)

Hepsini geçtim burda kimseye zarar verecek bir durum yok. Yani üye zahmet edip birşey paylaşmışsa bir tıkı hakediyordur kötü olur beğenmezsin belki tamam ama belki de o beğeni o üyeyi başka güzel birşey paylaşmaya teşvik edecek. Ya da onu da geçtim indirdin siteden çıktın daha sonra yükledin, beğendin işine yarar bir uygulama, tema veya herneyse artık girip beğeniyor musun ? Hadi diyelimki sen yapıyorsun her üye yapıyor mu ? Tabiki yapmıyor velhasıl-ı kelam sorun teşkil edecek bir durum yok.

öncelikle kibar cevabın için teşekkür ederim.
hayır benim bulunduğum sitelerin hiçbirisi böyle çalışmıyor. benim bahsettiğim sitelerin hepsi burası gibi normal forum. bazıları mobile yönelik, bazıları genel teknolojiyi kapsıyor. sizin bahsettiğiniz şeylerin hepsi torrent sitelerinde var. ben torrent forumlarında bulunmadım ama o siteler öyle çalışmak zorunda çünkü adam torrenti indirmeyi bitirdikten sonra kapatırsa başkaları için torrent indirmek işkenceye dönüşür. bu herkesin iyiliği için yapılan bir şey. beğeni zorunluluğu ise tamamen rakam artırmaya yönelik yapılan bir şey. davet sistemi içinse şöyle bir şey söyleyebilirim, genelde bunu yapan site yine sitenin kalitesini düşünerek yapar, denetimi sıkı tutar ve genelde davetle üye alımı olan sitelerde kalite pek düşmez.

belki zararı olmayabilir bunu zaman gösterecek ama bireysel ego tatmininden başka hiç kimseye bir faydası olmadığı da kesin.
bugüne kadar hakkı olana hakkını verdim kimse aksini iddia edemez, bu forumda aynını yapan binlerce üye olduğuna eminim. o binlerce üye sizin sitenizi aktif tutan binler, 2 milyon kullanılmayan hesap değil. bunun için niye zorla beğeni vereyim? hele ki bunu sadece denemek için indiriyorsam. ki değişen bir şey olmayacak, eğer o konu beğeniyi haketmiyorsa zaten indirir indirmez beğenimi ordan çekerim. bu da zor bir şey değil biliyorsunuz.
sorun yaratmayacağını biliyorum pek çok üye de eminim mesajlarım beğeni alacak diye sevinecektir ama bu beğeniyi atan üye o beğeniyi niçin atıyor? bunu düşünün derim.
umarım yönetim burdan bir şey çıkarıp beni kötü konuma düşürmeye çalışmaz, sadece kendi düşüncelerimi ifade etmek istedim.

Nextman' Alıntı:
Arama yaparak konu açarsanız açıklama yapılmıştı zaten.
Yeni Mi Bu ? :locked:
başlığa göre arama yaptığım için alakalı bir konu çıkmadı. "yeni mi bu" diye aratmak da aklıma gelmedi açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert, Türe ve Invoke
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eminim arama yapmışsındır başlık düzeltildi.

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Güzel bir eklenti gibi olmuş en azından emeğe saygı için

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, asigsasi, xavxmaxi ve 1 kişi daha
pRime.

pRime.

Üye
Eminim arama yapmışsındır başlık düzeltildi.
doğrusunu söylemek gerekirse forum başlık açarken bunu bizim için yapıyor, ben de baya bir denema yaptım açılmış konu bulmak için.
harika bir dayatma orası kesin. emeğe saygıyı acayip teşvik ediyor. güzel uygulama diyenlerin kime ne kadar beğeni verdiğini görmek isterdim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dayatma söz konusu sizin düşünceniz, bence olumlu düzenleme kimse burda begeni butonundan maddi kazanç sağlamiyor.Kisilerin konusunda zaten önizleme var

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
benim beğendiklerimin sayısına bakabilirsin 8 yada 9 bin civarında olması lazım ve paylaşımcı bir üye olduğum halde bence çok güzel bir sistem olmuş bir uygulamayı beğenmek değilde paylaşım yapan arkadaşa saygı olsun diye bu sistem şart :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, OttomaN TigeR, Silinen Üye 988579 ve 1 kişi daha
pRime.

pRime.

Üye
o zaman sen de benim beğendiklerimin sayısına bakabilirsin. neymiş saygı olsun diye şart. sanırsın o konuyu beğenmeyince paylaşım yapana saygımız olmuyor.

bak arkadaşım, ben her indirdiğim şeyi beğenmek zorunda değilim. ben bir şeyi gerçekten beğendiysem zaten altına imzamı atarım. emeği olan kişiye hakkı bu şekilde ödenmez, ona itibar da kazandırmaz.
zaten yapmışsınız icraatı daha ne diye benimle tartışmaya çabalıyorsunuz? mutluysanız yaptığınızla güle güle kullanın benim fikrime karşı çıkmaya uğraşmak zorunda değilsiniz ama benim yapacağım şey zaten ortada.
sizin yaptığınız şey sadece zavallı üyelerin egosunu tatmin etmek oluyor. bu kesinlikle bir dayatmadır ve aksini söyleyen de başka bir boyutta yaşıyordur zaten.

sırf bu yüzden eklenti koymayacağım artık bu foruma, konularımı beğenen kişiler faydalı buldukları için beğensin, zorunda oldukları için değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MrExpert
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Konu kilit nextman abi yanlış anlaşılmalar oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
asigsasi

asigsasi

Üye
amacın nedir bilmiyorum gereksiz tartışma yapmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Invoke ve Nextman
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
o zaman sen de benim beğendiklerimin sayısına bakabilirsin. neymiş saygı olsun diye şart. sanırsın o konuyu beğenmeyince paylaşım yapana saygımız olmuyor.

bak arkadaşım, ben her indirdiğim şeyi beğenmek zorunda değilim. ben bir şeyi gerçekten beğendiysem zaten altına imzamı atarım. emeği olan kişiye hakkı bu şekilde ödenmez, ona itibar da kazandırmaz.
zaten yapmışsınız icraatı daha ne diye benimle tartışmaya çabalıyorsunuz? mutluysanız yaptığınızla güle güle kullanın benim fikrime karşı çıkmaya uğraşmak zorunda değilsiniz ama benim yapacağım şey zaten ortada.
sizin yaptığınız şey sadece zavallı üyelerin egosunu tatmin etmek oluyor. bu kesinlikle bir dayatmadır ve aksini söyleyen de başka bir boyutta yaşıyordur zaten.

sırf bu yüzden eklenti koymayacağım artık bu foruma, konularımı beğenen kişiler faydalı buldukları için beğensin, zorunda oldukları için değil.

Sakin ol dostum takma bence kafana bu kadar,o kadar kötü bir uygulama değil ki,indireceğin uygulamayı zaten illede buradan indirmek zorundada değilsin,kısıtlama yok ki,sen kendini nasıl daha iyi hissediceksen öyle davran,görüşüne saygım sonsuz,zaten herkesin görüşü bir olacak diye birşeyde yok :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Silinen Üye 988579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt