2 gun ananemde kalmak zorunda kaldim
SHS Üye yusuf0111' Alıntı: Ben bugün yolda yanan bir evi gördüm sahibi anca baka biliyordu kim bilir onların parasını kaç yılda kazandı Genişletmek için tıkla ... halimize şükredelim, Allah yardımcısı olsun
yusuf0111' Alıntı: Ben bugün yolda yanan bir evi gördüm sahibi anca baka biliyordu kim bilir onların parasını kaç yılda kazandı Genişletmek için tıkla ... halimize şükredelim, Allah yardımcısı olsun
SHS Üye yusuf0111' Alıntı: hacı insan bazan hayata isyan edebiliyor Genişletmek için tıkla ... evet ama elden bisey gelmiyor, ne yazilmissa onu yasiyoruz
yusuf0111' Alıntı: hacı insan bazan hayata isyan edebiliyor Genişletmek için tıkla ... evet ama elden bisey gelmiyor, ne yazilmissa onu yasiyoruz
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin abi Genişletmek için tıkla ... hoş gördüm kardeşim.
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Kötü anı var biri ile tartışmış Idim sonra 15 kişi toplamıştı 3ünü fena dövmüştüm ama çok kötü dayak yedim
Kötü anı var biri ile tartışmış Idim sonra 15 kişi toplamıştı 3ünü fena dövmüştüm ama çok kötü dayak yedim
Yusuf0111_Oğuzhan Üye En az 5 gün zor yürüdüm sırtım iflas etmişti AnıL-D' Alıntı: Benimde var bir anlik refleksle hocaya vurdum sonra Özür diledim ama Genişletmek için tıkla ... sonra ne oldu
En az 5 gün zor yürüdüm sırtım iflas etmişti AnıL-D' Alıntı: Benimde var bir anlik refleksle hocaya vurdum sonra Özür diledim ama Genişletmek için tıkla ... sonra ne oldu
Anil-D Üye Olay soyle oldu bana arkadaslar vurup kacti bende hoca oldugunu gormedim bi vurdum meger hocaya vurmusum
Olay soyle oldu bana arkadaslar vurup kacti bende hoca oldugunu gormedim bi vurdum meger hocaya vurmusum
OttomaN TigeR Üye SHS' Alıntı: karanlıkta telefona bakmaktan gözlerim error veriyor, sizlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
SHS' Alıntı: karanlıkta telefona bakmaktan gözlerim error veriyor, sizlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler