Telefon Tavsiyesi Laptop Yerine Kullanacağım Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Yerine Kullanacağım Telefon
Arkadaşlar ben laptop yerine telefon alacağım 800 tl para limitim en fazla 4.7 inç 5 inç arasında olmalıdır bana 2 sene gitcek telefon önerilerinizi bekliyorum :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
S3 veya One X oneririm ikinci el

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Oyun oynamayip sadece internete gireceksen ekranı büyük lumia 625 var

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Discovery met ediliyor ama ben karsiyim yinede siz bilirsiniz bana kalirda galaxy grand lumia 625 bunlara bakin

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Discovery met ediliyor ama ben karsiyim yinede siz bilirsiniz bana kalirda galaxy grand lumia 625 bunlara bakin
kardeşim lumia 625 beni idare edermi 2 sene birde laptop olmucak evde herşeyi yapabilcemmi 625 de

Never Back Down

Never Back Down

Üye
sen disco al 625i bırak şimdi market açısından rahat edersin

orxan_92

orxan_92

Üye
Sen bir telefonla:laptopla yapa bilecegin şeyleri yapamassin..oyun oynarsin peki ama kucuk ekranla nekadar zevk alirsinki?? internete girersin peki nekadar rahat dolaşirsinki??
sen en iyisi bir laptop al keyf yap)

mehmettech

mehmettech

Üye
hat takılan bir tablet al istediğin 2sinide yap

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
aslında bi s3 düşünüyorum bütçemi arttırım da en ucuz nerde s3 bulurum

mehmettech

mehmettech

Üye

incele

incele Bizim forrumdan değil ama adam detaylı anlatmış

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi

incele

incele Bizim forrumdan değil ama adam detaylı anlatmış
Kardeşim Sony xpera sp hoşuma gitti

mehmettech

mehmettech

Üye
Yardımcı olabiliysem ne mutlu xperia sp iyidir öneririm karar senin

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
S3 tavsiye etmem kardeşim,işlemcisi disco'dan daha iyi ama sistemine Samsung öyle yüklemeler yapmış ki sürekli dile getirilen s3 donma sorunları başına gelir,ROM root uğraşmaya gerekte yok,disco fazlasıyla işini görür,markadan korkmana/endişe etmene gerek yok bende endişe etmiştim ilk başta ama özellikleri cezbedikçe almak zorunda hissettim kendimi ve Samsung'a sövdüm neden neredeyse aynı özellikte ki s3'ü 1100'e satıyor diye,ama Samsung tabi ki daha kaliteli bir firma,fakat demek istediğim konu disco al kafan rahat olsun ve şunuda belirteyim 3 aydır hiç bir sorunla karşılaşmadım ve telefon gayet stabil,telefonlara fazla para dökmeye gerek yok.

aleranol

aleranol

Üye
Bence galaxy granda göz at. Temiz ikinci el bulursan iyi telefon.
Başlığı görünce ben senin gibi note2 aldım sen de note3 al bence diyecektim ama 800tl limit varmış. Ben yine de sana galaxy grand öneririm discovery bir süre sonra çoğu şeye yetmeyebilir.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim Sony xpera sp hoşuma gitti

SP güzel cihaz da fiyat 1200lira, diskavri 700lira :D Tabi ki donanımı diskavriye göre çok üstün. SP, S3den daha iyi performans sunuyor. =P

Fiyat farkı var, bütçeni aşıyor, al bence diskavri hem ekranı daha büyük.

Üst Alt