Telefon Tavsiyesi Laptop Yerine Kullanacağım Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
Disvoveryim ve laptobum var. eger video izler ve basit oyunlar oynarım diyorsan (bence nova 3, asphalt 8 tarzı oyunlar) discovery iyidir ama gidipte laptopta oynadıgım bf3, pes13, fifa14 yada eurotruck2 da aldıgım zevki telefondan alamıyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
Disvoveryim ve laptobum var. eger video izler ve basit oyunlar oynarım diyorsan (bence nova 3, asphalt 8 tarzı oyunlar) discovery iyidir ama gidipte laptopta oynadıgım bf3, pes13, fifa14 yada eurotruck2 da aldıgım zevki telefondan alamıyorum :)

E tabiki. :D

• Beğen
Tepkiler: caglar b
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
SP güzel cihaz da fiyat 1200lira, diskavri 700lira :D Tabi ki donanımı diskavriye göre çok üstün. SP, S3den daha iyi performans sunuyor. =P

Fiyat farkı var, bütçeni aşıyor, al bence diskavri hem ekranı daha büyük.
Kardeşim Burda 940 Tl xperia sp bura güvenilirmidir?
Kardeşim evde bi tanede tablet var :D laptopu abim götürcek banada telefon alcak :D

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim Burda 940 Tl xperia sp bura güvenilirmidir?
Kardeşim evde bi tanede tablet var :D laptopu abim götürcek banada telefon alcak :D

İstanbul bilişim paralel ithalat satıyor sanırım, güvenilirdir, sorun olmaz.

mehmettech

mehmettech

Üye
Neye karar kildin şimdi ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Emin değilim ama pek bişey olmasını zannetmem

şimdiden hayırlı olsun

Invoke

Invoke

Üye
Birde resmi distribütör garantisi olmassa ne olur ?

Distribütor garantisi olmamış oluyor, ithalatçı garantili oluyor...Paralel ithalat garanti konusunda daha sıkıntılı kısacası, daha detaylı anlatılan yerler var bir arat googleda.

Üst Alt