Joe Dever's Lone Wolf V1.0.3 Hileli Apk + Obb / Indir

Sponsorlu Bağlantılar

PanoramiC

Üye
    Konu Sahibi
Joe Dever's Lone Wolf V1.0.3 Hileli Apk + Obb / Indir

Açıklama / Google Translate

Joe Dever en Lone
Hem uzun süredir meraklıları ve yeni hayranları için yeni bir gamebook tecrübesi: Dünyaca ünlü yazar Joe Dever efsanevi Kai Rab oynadığı yeni bir macera oluşturmak için Forge Cevap ve Atlantyca Eğlence ile çalıştı .

YOUARE HEROVİDEO OYUN
Sihirli cilt açın ve Magnamund efsanevi dünya girin: karakter yaratmak ve kendine özgü özellikleri ve özel güçleri ,güçlü Kai Disiplinler onu özelleştirmek .
Hikaye yolunuzu olun ve tutum dayalı seçimler yapmak ama dikkatli olun : onlar nihai zafer için size yol açabilir ... ya da ölüm .

KENDİNİZİ İSPAT
Mücadele , mastering öldürücü silah ve teknikleri gerçek heyecan hissediyorum : şeyler zor olsun , hiçbir zar gidiyoruz . Kılıç, mace ve eksenleri : bir kalkan veya çift wielding donatılması tarzınızı tanımlar.
Size düşman üzerinde kenar kazanmak gerekiyor mu ? Bu Mindblast , Hayvan Akrabalık , Sixth Sense veya Kamuflaj olarak Kai Disiplinler , gücünü açığa çıkarın ...
... Ve henüz bitmedi : Ayrıca Güneş'in Kılıç olarak bilinen güçlü Sommerswerd , hatta Darklords en acımasız memurları arasında en güçlü yenmek için hizmetinizdedir.

KURT VE DÖNÜŞ
Geri 80'lerde , Joe Dever Lone Wolf adlı destan doğurur . Birçok çağdaş oyun fantastik kurgu ve bu Gamebooks için rol paylaşım sayesinde kendi tutkusunu keşfetti ,doğrusal olmayan kitaplar nerede " Eğerkahraman " .
EğerKai al , ya da paketi yeni bir üyesinin kıdemli bir üyesi olsun , Joe Dever en Lone Wolf epik bir hikaye , zorlayıcı mücadele , derin karakter özelleştirme ve büyük replayability ile meşgul olacak !
Indir Joe Dever en Lone Wolf şimdi ve "Kar Blood "1. Yasası oynamak . Rockstarn bir sınır köyü kurtarmak ve Helgedad en Darklords en kötü planları ortaya çıkarmak !

Sommerlund ve Kai için !

İNDİRME LİNKLERİ

-

Görüntüler:

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

doktorum21

Üye
kardeş acaba bu version s3 te çalışırmı daha önce ki 2 versiyonu yüklediğimde ekran karanlıktı
yada s3 te çalışan var mı:agla2:

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

BioRenarD

BioRenarD

Üye
kardeş acaba bu version s3 te çalışırmı daha önce ki 2 versiyonu yüklediğimde ekran karanlıktı
yada s3 te çalışan var mı:agla2:

s3 çin şu an indirdim süper çalışıyor siyah filan değil bilgin olsun...

Son düzenleme:

lugai

Üye
Kardes yukledim yaptim herseyi oyun en basinda kitap i aciyorum beyaz oluyor sonrada oyunu bisey demeden kapatiyor 1.5 ghz cift cekirdek 1gb ram var yardim et

BioRenarD

BioRenarD

Üye
Kardes yukledim yaptim herseyi oyun en basinda kitap i aciyorum beyaz oluyor sonrada oyunu bisey demeden kapatiyor 1.5 ghz cift cekirdek 1gb ram var yardim et

telefon S3 mü ?

lugai

Üye
Tablet

BioRenarD

BioRenarD

Üye
hmm ozaman birşey diyemem onunla alakalı bir bilgim yok...ama bana sorarsan indirmeye değmezben şahsen hiç sevmedim sayfaları çeviyorsun hep savaş olunca kılıç çıkıyor ona tıklıyorsun o resimdeki gibi oluyor vuruyorsun öldürünce gene devam ediyorsun sayfa çevirmeye hani koşmalı filan değil üstelik ingilizceeeeeeeeeiyi oyun istiyorsan al Çoklu Paylaşım - Sonosmanl1 Farkı Ile Dev Oyun Arşiv Apk+sd Güncel

lugai

Üye
Oyle oyunlari sevmem siliyimnbende dungeon hunter yada wi blood tarzi sanmistim saol yardimin icin

BioRenarD

BioRenarD

Üye
Oyle oyunlari sevmem siliyimnbende dungeon hunter yada wi blood tarzi sanmistim saol yardimin icin

önemli değil sana verdiğim link e girersen çok oyun var ben u an indiriyorum çok sevdim :) kolay gelsin...

lugai

Üye
Ben modlu guzel oyunlar istiyorum yani templenrun gibi kucuk oyunlarin degil bi versene linki

Üst Alt