The Legend of Sword and Fairy s60v3 OS9.1(English) [Harika Rpg Oyunu]

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
The Legend of Sword and Fairy s60v3 OS9.1(English) [Harika Rpg Oyunu]
The Legend of Sword and Fairy (English) [RPG]


Çin Yapımı Güzel bir strateji oyunu RPG tarzı...
Oyunun daha önce s60v5 olanı paylaşılmış bu versiyon s60v3 için ve İngilizcedir.





Giriş:

Romanın kahramanı, 19 yaşındaki Li Xiaoyao, doğu kıyısında küçük bir balıkçı köyünde yaşıyor
günümüz Suzhou yakın Çin. Li ve genç yaşta anne ve babası kayıp halası tarafından yetiştirildi.
Li teyzesi hasta düştüğünde, bir arayış Li embarks yakındaki yaşayan efsanevi bir peri, aramak için
ada, yardım için. Peri Zhao Ling'er, büyükannesi ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki kızlık denir
adada gizli bir sarayda. Başlangıçta, Zhao, Li yardım etmeye isteksiz olduğunu ancak varlık bir kendini yetim
yanı sıra, o Li'nin pleas bulaşmıştır ve ona bazı sihirli verir. birçok olay nedeniyle
Li sonra ada aldığında, o Zhao evlenir. O getiriyor sonra geri dönmek için söz
şimdi geri için teyzesi ve tekliflerin Zhao veda için.

Li halası verir sonra bayılır ve son 2 gün onun bellek kaybeder, böylece unutma
tamamen adaya yaptığı gezi. o önce bir bellek kaybı hap verildi çünkü onun anısına kaybeder
Zhao'nun ada nüfuz planladığı bir adam tarafından adaya bıraktı. Li teyzesi kurtarır ve unutuyor
ki o da hastaydı. Ancak Li zaten bilmeden yerini gizlemek büyü kırmıştı
orada yolculuk sırasında saray. Zhao düşmanları saraya girmeye ve kanlı bir sonraki kaçır
savaş. Li Zhao bulur ve onu kurtarır. Onu hatırlamak değil adaya ona dönmek yardım sözü verdi
ve yardımcı insanlar orada kaldı. saraya ikilisi döner büyükannesi kurtarmak için ama yapamazlarsa
o kadar. Onun ölü nefeste, Zhao'nun büyükannesi Zhao'nun annesi hala olabileceğini ortaya canlı ve emanet
Li bakım için torununu. eve döndüğünüzde, Li'nin teyzesi Zhao ile Li'nin evlilik hakkında öğrenirse
Ling'er, ve böylece Zhao'nun anne bulmak için onunla birlikte Zhao almak yeğeni söyler. Li'nin halasının
plan Li Zhao annesi bulduğunda, o evlilik Zhao'nun el için ona soracak ve evli olmam
resmen. O Li Xiaoyao Zhao anımsamaz ki hiçbir fikri yok. Bunlardan iki yolculuklarında yola çıktık .

Oyun:

Şehirler, labirentler, ve vahşi doğada oluşan manzara güney Çin ile oyuncu kılavuzları karakter. giriş noktaları her zaman bulunduğunuz yerin ekranda bulunabilir sonraki konumlara; oyun hiçbir karayolu haritası vardır. Olaylar dizisi çoğunlukla doğrusaldır. oyuncu belli bir konum ile ilişkili arayışı tamamlandığında, genellikle geri dönmek için bir neden yoktur (ya giriş yok ise ya da bir oyun mekanik üzerinden yeni bir yere yolculuk Çoğu durumda, iade mümkün değildir). Gizli öğeleri ve görevler vardır, ama hikaye ilerlemesini etkilemez.

karakter mücadele meşgul, onlar ayrı bir mücadele ekrana alınır. Savaşlar sadece tabanlı dönüş vardır. savaşçıların bazı yetenek puanları, ilk işlerden hangi parti belirlemek ve ardından eylemleri oyuncu karakterleri ve düşmanları arasında alternatif. savaşlar sırasında alınan eylemler esas olarak normal saldırı ve büyü oluşur. Oyuncular da savunmak olabilir atmak ve öğeleri kullanmak, ve düşmanlardan çalmak. Uygun ekipman elde edildikten sonra, oyuncu da canavarlar daha sonra yararlı bileşen bunları açmak yakalayabilir. Sihirli sistemin saldırı büyü, her tür başka sayaç edebilmek için tanımlayıcılar şeklinde rüzgar, yıldırım, buz, ateş ve toprak beş element içerir. Li'nin Wan Jian Jue (bin kılıç on büyü) gibi bir temel tipi büyüler de vardır.

Oyuncunun ekipman öncelikle labirentine ve dükkanlardan satın kazanılan hazineleri ile yükseltilir. Yenerek canavarlar genellikle oyuncunun envanterine önemsiz katkıda bulunmak, ama para birincil kaynağıdır. Şifa ve muharebe destek öğeleri de aldım olarak çekilen canavarlardan yapılabilir. Gu olarak hammadde olarak, oyuncu da çeşitli saldırı zehirler üretim olabilir bilinen zehirli böcekler kullanma.

Karakterler:

Oyun bağlamında karakter açıklamaları burada yazılmıştır.

* Li Xiaoyao - Li'nin verilen isim Xiaoyao ve "kaygısız" anlamına gelen en iyi onun karakterini anlatıyor. 19 yaşındayken, Li hâlâ gelecek için herhangi bir plan yok. Onun tek hırsı kötü dünya ridding yiğit bir şövalye olmaktır. Bu vizyonu onun hayal doldurur. Zhao Ling'er ile yaptığı toplantı sırasında o giderek daha olgun hale maceralarının başlangıcı, işaretler. Oyun boyunca, Li bir kapıcı ve kadın karakterlerin koruyucusu rolünü oynar. mücadele olarak, Li Xiaoyao bir kılıçla düşman saldıran de başarılıdır. Onun büyülü repertuarı biraz sınırlıdır. Onlar ortalama hasar ve gücü atak geliştirmek destek büyüleri anlaşma esas saldırı büyü içermektedir.

Li Xiaoyao sevgilisi bir çoğunlukla tartışmalı bir konudur. o gerçekten Zhao Ling'er veya Lin Yueru oyuncular arasında temel argümanı ve sevilen olsun. Bazı iddia Zhao duyduğu aşk fazla sorumluluk geldiğini ve bazı bu ifadeye katılmıyorum. Oyunda, o, kadar getirdi değildi o Li Xiaoyao gerçekten her ikisi de sevdiği ve onları sonsuza kadar birlikte olmak istediği varsayılır. A Nu ona bir kız kardeşi gibi bir şey değildi, o ona düştü, ama onun içinde bir sevgi ilgi duymaya asla.

* Zhao Ling'er - Oyun boyunca, Zhao defalarca işkence kader's tabi tutulur. 6 yaşındayken annesinin ölümüne neden kötü bir din adamı kaçmak için onu vatan kaçar. ilahi soy ki, Zhao yetkilerini herhangi bir ölümlü daha fazla sahiptir. O nedenle Demon Prison Kulesi hapsedilir. göksel bağışlarının büyük sorumluluklar gelip, böyle Zhao onun kaderi dilemesi yapmak, ölüm dahil, tüm aşmak zorundadır. Zhao Ling'er dört ana karakter arasında en iyi büyücü. O düşmanlarına saldırmak için beş element (rüzgar, yıldırım, buz, ateş ve toprak) onun ustalık kullanır. O da parti içinde en güçlü şifacı. Zhao'nun tercih silah genellikle onun sihirli güçleri geliştirmek için özelliklere sahip personel, vardır. o henüz tam potansiyeline gelişmemiştir oyun, ilk bölümlerinde, o savaşta hançerler bir çifti kullanır.

* Lin Yueru - Lin zengin bir dövüş sanatçısı kızı ve güçlü bir devlet görevlisinin yeğeni olan. Sonuç olarak, onun ailesi tarafından berbat oldu. Ancak, dövüş sanatları onun uzmanlık hala oldukça zorlu olduğunu ve hâlâ iyi onu öfke rağmen huylu olduğunu. Lin Li Xiaoyao için güçlü bir zevk alır ve o sadece onunla evlenmek için yemin eder. Lin maceralarını çoğunlukla onun şirketi sahiptir nedenle üzerinde Li izler. Li ve Zhao Ling'er iyi ilişkiler de Li'nin sevgi için aralarında rekabet var. Lin, ama savaşta kılıç çifti kullanır onu tercih ettiği silah bir kamçılı. Bunun gibi, o aynı zamanda tüm düşmanları grev ve çok verimli bir şekilde zarar verebilir. onlar tek tek vurmak tüm düşmanlara hasar anlaşma olarak yaptığı büyüler, temelde bu özelliğinin bir uzantısıdır.

* A Nu - A Nu Beyaz Miao kralı kızıdır. O da biraz Lin Yueru gibi mahvolur zorluklara az tadı vardı. A Nu esprili ve onun vatan veba kuraklık rağmen genç canlılığı büyük bir muhafaza başarıyor. 14 yaşından At A Nu dört ana karakter genç. O hala çok genç gibi o duygusal diğer iki kadın karakter olarak Li Xiaoyao ile ilgili almaz. savaş zamanlarında hayatının çoğunu geçiren A Nu hevesle barışı geri bir şeyler yapmak istiyor. A Nu's savaş yeteneklerini o çok genç olduğu için henüz tam olarak gelişmediği sözde. Ancak, bu gerçek savaşlar yansıtılmamıştır. A Nu sihirli diğerlerine göre tarzı büyük ölçüde farklıdır. O Miao bölgede düşman büyük zarar zehir ve böcekleri swarms çağırma kullanımında uzmanlaşmıştır. A Nu's tercih silah Miao pala ve o daha az yeterlilik ile kadroya wields.

Oyun İçi Çekilen Bazı Resimler Aşağıda Gösterilmiştir..
















Bu Resimlerde İngilizce Açıklamaları Gösterilmiştir Ama Oyun Zaten İngilizce Olduğundan Bunlar Pek Gerekli Değildir.Ama Yinede Anlayamadığınız Yerler Olmuştur Diyerek Koyuyorum..









Oyun İçi Video
:



Nasıl kurulur:

1. Kurulum-1 Klasöründekileri telefonunuza yükleyiniz.Eğer güncelleme hatası çıkarsa endişelenmeyin kurduğunuz dosya telefonunuzda vardır .Oyunu yükelemek için Pips gereklidir. Kurulum-1 klasörü içinde bulunmaktadır.

Link:


2. Bu adresten Oyunu Yükleyin. Oyun Yaklaşık 18MB dır.

Link: http://www.mediafire.com/download.php?mz0u4nxngey

Moderator arkadaş oyunu ek dosyaya koyarsa çok iyi olur..

3. Oyunda bir hata alıyorsanız Kurulum-2 yi yükleyiniz.

Link: http://www.4shared.com/file/9xQN3vuw/Kurulum-2.html


4. Oyunu Hafıza kartı (E) ' ye yükleyiniz.


5. Oyunun yüklemesi tamamlanmıştır.Oyun içi bazı kısayollar:

Tam ekran : ' 0 '

Ses Artırma : ' 3 '

Ses Azaltma : ' 1 '




 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MH_ZAFER, spoiler, adencan ve 1 kişi daha


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..
 

spoiler

Üye
teşekkürler güzel oyuna benziyor yüklüyorum.
 
yunusemre1

yunusemre1

Üye
lınk yasaklanmıs dostum
 

kkflf4

Üye
n73'te çalıştıramadım.
 
asi430

asi430

Üye
sağol........... Teşekürler
 
tunorno

tunorno

Üye
linkler açılmıyor.ekte verdiğin dosyalarla nasıl kurulum yapılacağını söyler misin
 
CoDeYs

CoDeYs

Üye
link gayet düzgün çalişiyor arkadaşlar
:tşk:
 
wildtiger223

wildtiger223

Üye
teşekkürler
 
1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
oyunun ikonunu seçip açmaya çalıştığımda açılmıyor. Hiç bir hata da vermiyor. Ram hatası olsa hafıza dolu derdi onu da demiyor
 
GodMode

GodMode

Üye
Dosya bozuk hatası verdi. Kurulum1 i kurdum, sonra oyuna tıkladım dosya bozuk dedi. Telefondan indirdim ondan mı dedi acaba? Tel N95 8GB
 
SHS

SHS

Üye
:tşk:
 

hacker_ceset

Üye
güzele benziyor ama kasmasa tel'i
 

alivetr

Üye
ya yeni link atarmsn çalşmyo bu
 


Üst Alt