Tavsiye Lg G2 Acil Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Acil Yardim
Arkadaşlar daha once Lgyi aradığımda Kvk sizin garantinize giriyor mu demiştim evet demişlerdi bende n11den sipariş ettim telefon geldi emin olmak için aradım Lgyi başarı dışındakilerine bakmadıklarini söylediler. KvkNin sitesinden imei sorguladim bisey çıkmadı. Birde etiketinde kvk teknik servis yaziyor oranın ayrı bi sitesi de var. Kutuyu açtım sarj aletinin girişi farklı yanına bi aparat koymuşlar. Kullanım klavuzu da fotokopi gibi ayni. Ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin.

1996yb

Üye
Geçmiş olsun parana yazık oldu iade etmen için bayabi çaba gerekio

Po1ntshot

Po1ntshot

Üye
Hocam bildiğim kadarı ile kvk garantili hiçbir cihaza bakmıyor garanti dışı bakıyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Paralel ithalat...

1996yb

Üye
Ürünü direk iyade et hakkını ara çok para verdiysen senin yerine ben tokat millet vekili oğlu olarak ararım iade alırlarİade almazlarsa tel numaranı özelden at bana konuşalım

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Ürünü direk iyade et hakkını ara çok para verdiysen senin yerine ben tokat millet vekili oğlu olarak ararım iade alırlarİade almazlarsa tel numaranı özelden at bana konuşalım

Teşekkür ederim iade edecegim insallah bir sıkıntı olmaz.. Çok canımı sıktı bu durum. :(

1996yb

Üye
Hiç alete filan dokunma direk kutuya geri koy hepsini
yolla gitsin sonra oynamışsınız diye bahane yaparlar haberlerini bekliyorum.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye
Amma saçmalamışsınız başarı garantili cihazlar iyidir sorun olmaz telpa gibi güvenilir bir firma sen güle güle kullan cihazını saçmalayanlara bakma.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Amma saçmalamışsınız başarı garantili cihazlar iyidir sorun olmaz telpa gibi güvenilir bir firma sen güle güle kullan cihazını saçmalayanlara bakma.

Cihaz kvk garantili.

1996yb

Üye
Telefon telpa veya başarı ise bişey olmaz.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Telefon basarı garantili filan degil icinde radyosu filan da var mesela tr versiyonu icin yoktu ama.. Kvk garantili dedi satıcı geri verecektim aslında ama kaldı göndermedim artık kullanıcaz insallah bi sıkıntısı cıkmaz yardımcı olmaya calısanlara tesekkür ederim.