General Mobile Discovery Pc Ile Internete Bağlanmak

Sponsorlu Bağlantılar

meteoz64

meteoz64

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Pc Ile Internete Bağlanmak
Öncelikle herkese merhaba.GM Discovery ile Pc mizi nete bağlamak için şunları yapmalıyız;
1-Telefonu PC'ye bağlayın
2-Ayarlar-Tüm Ayarlar-Diğer ekranına gelin.En altta USB internet yazısını tıklayın.''Buradan pcye modem kurulacak''.İşletim sisteminizi seçip ilerleyin bitti deyin.
3-USB internet kutucuğunu kaldırıp aynı yerden Taşınabilir Mobil Ağa giriyoruz bu sefer.USB Bağlantısı kutucuğunu aktif ediyoruz.
4-Veri Bağlantısının açık olmasına dikkat edin.Bu kadar :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mahzunikaya

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Öncelikle herkese merhaba.GM Discovery ile Pc mizi nete bağlamak için şunları yapmalıyız;
1-Telefonu PC'ye bağlayın
2-Ayarlar-Tüm Ayarlar-Diğer ekranına gelin.En altta USB internet yazısını tıklayın.''Buradan pcye modem kurulacak''.İşletim sisteminizi seçip ilerleyin bitti deyin.
3-USB internet kutucuğunu kaldırıp aynı yerden Taşınabilir Mobil Ağa giriyoruz bu sefer.USB Bağlantısı kutucuğunu aktif ediyoruz.
4-Veri Bağlantısının açık olmasına dikkat edin.Bu kadar :)

Dedigin gibi yaptım ama arkadaşım YEREL AG BAGLANTISI2 Ag erişimi yok diyor PC de nasıl bir ayarı atlıyorum. Yardımcı olurmusun.

Son düzenleme:
waycell

waycell

Üye
ip ve dns değiştirmeyi deneyin

meteoz64

meteoz64

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mobil veri açık olmasına dikkat et.İşlemleri yaptıktan sonra 5 dk pcyi boşta bırakarak bağlanmayı deneyin.

Son düzenleme:
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Telefondan mobil veri açık olmasına dikkat et.
Telefonun mobil veri açık olmasına dikkat ediyorum. Sorun PC de galiba IP adresi otomatik de olsa bende belirlesem AĞ ERİŞİMİ YOK DİYOR.IP adresi otomatik belirlemiyor PC

meteoz64

meteoz64

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu USB Belleği Modunda bağlayıp deneyiniz.USB Hata Ayıklama aktif olsun.

Son düzenleme:

serhad97

Üye
Bunu yapınca telefona mi internet geliyor PC yemi

Takipçi Satın Al

Üst Alt