İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ozkaner16

Üye
arkadaş 1020 aldıgıma pişman oldum yaw şarjı bukadarmı kötü olur gece 12 yatarken bırakıyom ucak moduna alıyorum %25 şarj yiyor normal modda bırakıyorum edge açık zaten herzaman 3g almaya korkuyorum artık %30 yiyor nedir bu böyle telefon 1 haftalık daha bataryamı arızalı acaba
not:şarj tasarrufu konusunda herşey ayarlı konum kapalı arka plan görewleri kapalı nfc kapalı vs vs toparlıcakmı diye beklicem bir hafta daha olmassa servise verip batarya arızalıysa para iadesi isticem

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaş 1020 aldıgıma pişman oldum yaw şarjı bukadarmı kötü olur gece 12 yatarken bırakıyom ucak moduna alıyorum %25 şarj yiyor normal modda bırakıyorum edge açık zaten herzaman 3g almaya korkuyorum artık %30 yiyor nedir bu böyle telefon 1 haftalık daha bataryamı arızalı acaba
not:şarj tasarrufu konusunda herşey ayarlı konum kapalı arka plan görewleri kapalı nfc kapalı vs vs toparlıcakmı diye beklicem bir hafta daha olmassa servise verip batarya arızalıysa para iadesi isticem

telefonun kesinlikle arızalı ben telefonu şarjdan alıyorum 4-5 saat sonra çıkarıp bakıyorum hala %100 edge açık iken %5 3G açık iken %15 anca gidiyor.telefonu aldığınız ilk gün kaç saat şarj ettiniz?

YkPkY

YkPkY

Üye
Normal ie'den mobil olarak giriyorum Gökçen, her neyse ...Arkadaşlar bir Here Drive +'da son güncelleme ile bildiğiniz üzere aracımı bul BETA özelliği eklenmişti. Karıştırırken aracı bir lokasyonda göstermişim, şimdi ise bu lokasyonda görünüyor araç halen, iptal edemiyorum, ne ettiysem ayarı sıfırlayamadım, illa ki bu adrese gitmek mi lazım ? Kullanan yada bir fikri olan var mı ???
valla benim arabam hiç olmadı,ama here drive sayesinde kapımın önünde aracım yatıyor,daha kullanmak nasip olmadı ki ,modelini dahi bilmiyorum.:sofer:umarım iyi bişeydir :d:nokiacı olmanın farkı bu işte

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, OttomaN TigeR ve PureFood
efeler12

efeler12

Üye
???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
aynı mail bana da geldi iki tane, okumadan sildim file manager falan deyince :Dincelemeden sildim diyecektim :D

afwerker

afwerker

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar bi 820 kullanıcısı olarak :) bişey soracağım sizlere
Lumia 1020 alacaktım ama fiyat biraz pahalı geldiği için alamadım.
Sizce 920 mi yoksa 925 mi almalıyım 2 si arasında kararsız kaldım :/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@serinaga ie'de sayfa numarasında sorun yok zaten abi. @zaferozkan 'a, Tapatalkta sayfadaki mesaj sayısı ayarlanabildiği için aradaki fark ondan kaynaklanıyor olabilir diyecektim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zaferozkan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla benim arabam hiç olmadı,ama here drive sayesinde kapımın önünde aracım yatıyor,daha kullanmak nasip olmadı ki ,modelini dahi bilmiyorum.:sofer:umarım iyi bişeydir :d:
nokiacı olmanın farkı bu işte
:kop: birde millete alemsin diyon abi :ehe

@serinaga abi tam bir yılan hikayesi bu ya,:D ilk başta bende pek anlamamıştım ama şöyle yapıyorum, misal bir yerde durduğumda araçbul ile konumu kaydediyorum. Daha sonra yine farklı bir istikamete doğru yola çıktığımda sürüşü başlatıyorum ve gps son konumumu tespit ediyor (yolda üzerinde gösteriyor) durduğumda tekrar araç bul diyorum ve oradaki konumumu kaydediyor. Özetle aracınızın bir sonraki konumunu göstermesi için sürüşün kısa bir süreliğine başlatılıp gps'in araç konumunu bulması gerekiyor. :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
4MaGuS

4MaGuS

Üye
valla benim arabam hiç olmadı,ama here drive sayesinde kapımın önünde aracım yatıyor,daha kullanmak nasip olmadı ki ,modelini dahi bilmiyorum.:sofer:umarım iyi bişeydir :d:nokiacı olmanın farkı bu işte
abi nokia meil atalım here drive+ güncelleyip markada model ve sürüm olarak hangi araç olduğunu bildirsin heyecan yapıyoruz burda ya olmazki eksik bilgi hatalı bildirim bu sorunu hemen çözmeleri gerekiyor bence :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar bi 820 kullanıcısı olarak :) bişey soracağım sizlere
Lumia 1020 alacaktım ama fiyat biraz pahalı geldiği için alamadım.
Sizce 920 mi yoksa 925 mi almalıyım 2 si arasında kararsız kaldım :/

zevkler renkler değişir. ben 925'in kasasını pek güvenilir bulmuyorum. artı olarak yan tuşlar çok ses çıkarıyor. ve zor da. bu yüzden 920'den şaşmam. beyaz lumia 920 gayet şık ve asil duruyor. tabi bunlar öznel yorumlar. aralarında zaten aşırı belirgin fark yok. o yüzden önüme 925 koysalar şimdi 920'mi vermem.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
4MaGuS

4MaGuS

Üye
zevkler renkler değişir. ben 925'in kasasını pek güvenilir bulmuyorum. artı olarak yan tuşlar çok ses çıkarıyor. ve zor da. bu yüzden 920'den şaşmam. beyaz lumia 920 gayet şık ve asil duruyor. tabi bunlar öznel yorumlar. aralarında zaten aşırı belirgin fark yok. o yüzden önüme 925 koysalar şimdi 920'mi vermem.
aynen katılıyorum sanada banada 925 verseler beyaz 920 mi vermem bu daha çok hoşuma gidiyor şahsi görüş tabiki ancak donanım aynı zaten sadece bir tane kamerada lens farkı var onun dışında inceltilmiş modeli yani

ozkaner16

Üye
arkadaşlar nokia 1020 için gizli kodlar varmı battery stats sıfırlamak için falan pil durumunu gösteren

afwerker

afwerker

Üye
Lumia 920 Siyah :) aldım bugunden itibaren

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah.

YkPkY

YkPkY

Üye
abi nokia meil atalım here drive+ güncelleyip markada model ve sürüm olarak hangi araç olduğunu bildirsin heyecan yapıyoruz burda ya olmazki eksik bilgi hatalı bildirim bu sorunu hemen çözmeleri gerekiyor bence :)
bide ben mail atayım,markası neymiş öğreneyim arabamın.boş yere çürümesin kapının önünde :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla şu an L920 Metro'da 999 lira ve orjinal kılıf hediyeli :)şu an demeyelim, 05 - 19 aralık arasındaymış :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Geçtiğimiz hafta sonu Vatan'da 998TL'ydi :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
metro 1 lira ile kaybetti :muha:o 1 lira da kılıf işte :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt