İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zaferozkan

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Eyvallah teşekkür ederim. Takibe devam ama windowsu

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Yapma eşimde 4s var ve çıktığından beri kullanıyorum gayet te memnunum

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İşi tartışmaya dökmek istemiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz, sen onu seversin ben bunu 920 ve 925 kullandım, ancak iOS ta olduğu kadar rahat hissetmedim kendimi, tabi ki bu benim kişisel görüşüm belirtmeme gerek yok dimi

• Beğen
Tepkiler: n000k
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İşi tartışmaya dökmek istemiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz, sen onu seversin ben bunu 920 ve 925 kullandım, ancak iOS ta olduğu kadar rahat hissetmedim kendimi, tabi ki bu benim kişisel görüşüm belirtmeme gerek yok dimi

kişisel zevklerine saygı duyuyorum. Apple ın İOS 7 ile meydana getirdiği ve sık sık yolladığı güncellemelerle düzeltmeye çalıştığı güvenlik açıklarından ve android e benzemesinden bahsediyorum tartışacak bir şey yok sakin ol :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aynen dostum Allah'a emanet,

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Allah'a emanete cevabın by by iyimiş

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Pardon :) doğru :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
YkPkY

YkPkY

Üye
:kop:alemsiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Keyifle izliyorum konuyu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
zaferozkan

zaferozkan

Üye
:):):)

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar L820 kullanıcısıyım, 820. sayfaya yazmadan yapamazdım, darısı 920'lerin başına, sadece 100 sayfa kalmış :kop2:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve OttomaN TigeR
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bende 410 görünüyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tapatalktan giriyorsan öyledir.

serinaga

serinaga

Üye
Tapatalktan giriyorsan öyledir.

Normal ie'den mobil olarak giriyorum Gökçen, her neyse ...Arkadaşlar bir Here Drive +'da son güncelleme ile bildiğiniz üzere aracımı bul BETA özelliği eklenmişti. Karıştırırken aracı bir lokasyonda göstermişim, şimdi ise bu lokasyonda görünüyor araç halen, iptal edemiyorum, ne ettiysem ayarı sıfırlayamadım, illa ki bu adrese gitmek mi lazım ? Kullanan yada bir fikri olan var mı ???

Üst Alt