Turkcesi var midir acaba?ttpod öneririm ses kalitesi de çok iyidir
eyvallahTtpod Türkce 6.4.2 Eklendibu linkte mevcut. ses kalitesi ve görsel olarak en beğendiğim uygulama.
Sözleri göstermiyor malesefApollo
Poweramp da ona iyi bir alternatif ama diğer DSP yöneticilerini desteklemiyorSözleri göstermiyor malesef
Apollo için başvurabileceğimiz bir yer yok mu?Poweramp da ona iyi bir alternatif ama diğer DSP yöneticilerini desteklemiyor
Destekliyor ayarlardan açman yeterliPoweramp da ona iyi bir alternatif ama diğer DSP yöneticilerini desteklemiyor

Ttpod da gelişmiş echolayzir ayarları mevcut aslında ben 3.91 sürümünü kullanıyorum ve memnunumEcho ekolayzır özelliği gelişmiş bir uygulama bulamadım henüz.
Ttpod'un Türkçesi forumda mevcut fakat çevirisi biraz uyduruk geldi.Şuan 6.xx ingilizce kullanıyorum.Daha iyi bir alternatif arıyorum.Ttpod da gelişmiş echolayzir ayarları mevcut aslında ben 3.91 sürümünü kullanıyorum ve memnunum
6.x.x sürümünün türkçesi gerçekten sıkıntılı ancak 3.91 sürümün Türkçesi sıkıntılı değil ve teması daha hoş kullanımı daha kolay.Ttpod'un Türkçesi forumda mevcut fakat çevirisi biraz uyduruk geldi.Şuan 6.xx ingilizce kullanıyorum.Daha iyi bir alternatif arıyorum.
Echo olayı beni bambaşka diyarlara götürüyor6.x.x sürümünün türkçesi gerçekten sıkıntılı ancak 3.91 sürümün Türkçesi sıkıntılı değil ve teması daha hoş kullanımı daha kolay.